Mergi la conţinutul principal

Atleții brăileni și-au realizat baremurile pentru finala de juniori I

• la prima verificare la nivel național, Darius Techiu a câștigat proba de 60 m garduri • Denis Neacșu s-a impus la 200 și 400 m

 

La prima etapă a Campionatului Național de atletism rezervată juniorilor I, LPS Brăila a participat cu patru atleți juniori și toți au obținut biletele pentru faza finală. Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, a câștigat proba de 60 m garduri, timpul realizat de acesta, 7:91 secunde, reprezentând și barem pentru Jocurile Balcanice, însă această competiție care urma să se desfășoare pe 5 februarie, la Belgrad, a fost anulată.

Andreea Marinescu, de la grupa profesoarei Anilena Anton, s-a clasat pe locul al 5-lea, la 60 m plat, iar Cosmin Moise, atlet pregătit de profesorul Nicu Roată, și-a trecut în cont un loc 4, la 60 m garduri, timpul realizat de el fiind 8:30 secunde, reprezentând un nou record personal. Record personal, 7:19 secunde, a realizat la 60 m plat și Damian Toma. Cu excepția lui Techiu, ceilalți trei atleți sunt în primul an de juniori I.

La această competiție, Denis Neacșu, atlet pregătit la CSM Brăila de profesoara Irina Roată, a câștigat probele de 200 și 400 m.

“Rezultatele au fost bune pentru această perioadă de pregătire. Cu o seară înainte de startul competiției, la ședința tehnică, au fost menționate criteriile de calificare la Jocurile Balcanice și după ce am tot discutat, ne-am contrazis pe anumite aspecte, a doua zi dimineață am fost anunțați că Balcaniada de sală de la Belgrad a fost anulată. Ne vom axa acum doar pe competițiile interne”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro