Mergi la conţinutul principal

Atleţii juniori III de la LPS Brăila şi CSM Brăila sunt în grafic

• ei şi-au testat actualul stagiu de pregătire la Grand Prix-ul de la Bucureşti • proba de garduri băieţi a fost controlată autoritar de brăilenii Alexandru Şendrea, Darius Techiu şi Claudiu Săvulescu • Alessia Ion s-a remarcat la garduri, dar şi la sprint

 

În weekend-ul trecut la sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv “Lia Manoliu” din capitală, a avut loc primul Grand Prix aletic indoor rezervat juniorilor III, la care au participat atleţi de la cele două mari cluburi brăilene, LPS şi CSM.

Sportivii care sunt abia în primul an la această categorie de vârstă au avut evoluţii promiţătoare, cei care au ca obiectiv clasarea pe podium au demonstrat că sunt cei mai buni din ţară.

Astfel în proba de 60 m garduri - băieţi, brăilenii au “amanetat” primele trei locuri. Cursa a fost câştigată de Alexandru Şendrea de la CSM Brăila, unde se pregăteşte cu profesoara Irina Roată, care a oprit acele cronometrului după 8:98 secunde, el fiind secondat de doi atleţi de la LPS Brăila, Darius Techiu - 9:36 secunde şi Claudiu Săvulescu - 9:43 secunde.

În proba similară a fetelor Alessia Ion s-a clasat e locul al doilea, timpul realizat de ea fiind 9:14 secunde, iar pe locul al cincilea s-a situat Simona Simuşan.

Sportiva pregătită de profesoara Luiza Gorceac, Alessia Ion a ocupat poziţia a treia la 60 m plat, în timp ce, la băieţi în proba de sprint, Darius Techiu a ocupat locul al 9-lea, iar Denis Neacşu, de la CSM Brăila, pe al 11-lea.

La triplusalt, Cosmin Tudor a sărit 10,80 m şi s-a clasat pe locul al 5-lea, iar Beatrice Gologan, care a sărit 9 m, a ocupat poziţia a 9-a.

În proba de garduri Cristian Avramescu şi Denis Buricea au scos acelaşi timp, 9:71 secunde, şi au ocupat poziţia a patra, iar Lucian Sâmpetru s-a clasat pe cinci.

Sportivii de la LPS Brăila sunt pregătiţi de profesorii Fănel Ionescu, Nicolae Iorga, Luiza Gorceac, Sica Lazăr, iar cei de la CSM Brăila, de profesoara Irina Roată.

“Copiii s-au comportat conform aşteptărilor, cei care au ca obiectiv medalii au fost în frunte, ceilalţi, care sunt abia în primul an la această categorie de vârstă, undeva în apropierea primelor locuri. În aceeaşi formulă ne vom prezenta peste o lună, la Bacău, acolo unde va avea loc finala şi unde se va da lupta pentru medalii”, ne-a declarat profesorul Fănel Ionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro