Mergi la conţinutul principal

Atleţii juniori de la LPS Brăila s-au remarcat la primul test naţional

• brăilenii şi-au reconfirmat statutul de specialişti în probele de 60 m plat şi 60 m garduri la Campionatul Naţional de atletism, etapa I, rezervată juniorilor II şi III

 

În weekend-ul trecut a avut loc primul Grand Prix de sală rezervat atleţilor juniori II şi III, competiţie la care sportivii brăileni au fost în prim-plan.

Alessia Ion, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, a câştigat proba de 60 m garduri cu timpul de 9:20 secunde şi s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat, în concursul junioarelor III şi tot la aceeaşi categorie de vârstă, colegul ei de grupă, Raul Cîrlan, a ocupat poziţia a doua la triplusalt, cu o săritură care a măsurat 11.55 m. Vanesa Ghercă, tot de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m plat, în concursul juniorilor II.

Raul Cîrlan a reprezentat surpriza plăcută, el se antrenează într-un cadru oficial de doar patru luni, munceşte foarte mult şi sper ca la finale să treacă peste graniţa celor 12 m”, ne-a declarat profesoara Luiza Gorciac.

Robert Simion, atlet pregătit de profesoara Sica Lazăr, a câştigat proba de 60 m garduri, cu timpul de 8:12 secunde, iar la 60 m plat a trecut al doilea linia de sosire, ambele rezultate fiind obţinute în concursul juniorilor II. Colegii lui de grupă, Robet Hariga şi Denis Buricea, s-au clasat pe locul al treilea, respectiv al şaselea, la garduri.

Tot la juniori II, Andreea Dinu, de la grupa profesorului Nicu Roată, s-a clasat pe locul al doilea la 400 m şi pe al cincilea la 800 m, iar Mihaela Milea a ocupat poziţia a doua la garduri, timpul realizat de ea fiind 9:76 secunde.

Atletul Claudiu Săvulescu de la grupa profesorului Nicolae Iorga a terminat pe locul al cincilea cursa de 60 m garduri, în competiţia juniorilor II.

Juniorul III pregătit de profesorul Fănel Ionescu, Lucian Sîmpetru, a câştigat cursa de 60 m garduri cu timpul de 8:71 secunde şi s-a clasat pe locul al patrulea la sprint, iar Stefano Streche s-a clasat pe locul al treilea la garduri. La juniori II, Darius Techiu a ocupat locul secund la 60 m garduri, probă în care colegul lui de grupă, Răzvan Anghel, a ocupat locul al patrulea.

Andreea Marinescu de la grupa profesoarei Anilena Anton s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m garduri şi la 60 m plat, în concursul junioarelor III.

“Rezultatele obţinute de atleţii de la LPS Brăila au fost foarte bune, promiţătoare în perspectiva finalelor de sală din acest an. A fost un moment propice pentru noi, ca să vedem unde mai avem de insistat în procesul de pregătire”, a fost concluzia profesoarei Luiza Gorciac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro