Mergi la conţinutul principal

Atleţii de la LPS Brăila şi CSM Brăila, pe podium la naţionalele copiilor

• Ana Anton este campioană naţională la 200 m garduri  • Răzvan Anghel este dublu vicecampion naţional • CSM Brăila are două medalii de argint cucerite de Robert Bălin şi ştafeta 5x80 m fete, dar şi trei de bronz

 

Sportivii de la LPS Brăila şi CSM Brăila au obţinut rezultate deosebite la Campionatul Naţional de atletism rezervat copiilor, competiţie care a avut loc în weekend-ul trecut la Bucureşti.

La prima finală a sezonului în aer liber, în concursul copiilor 1, Ana Anton, atletă pregătită de profesoara Anilena Anton a câştigat proba de 200 m garduri iar la 60 m garduri s-a clasat pe locul al treilea. Răzvan Anghel, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, a bifat două titluri de vicecampion naţional, la 200 m garduri şi 60 m garduri.

În finale s-au calificat alţi cinci atleţi de la LPS Brăila. Andreea Marinescu de la grupa profesoarei Anilena Anton s-a clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri şi pe al 5-lea la 80 m plat, Andreea Mocanu şi Alin Simion de la grupa profesorului Florinel Ilie a ocupat poziţiile a 4-a şi a 6-a, la 200 m garduri, Cosmin Moise şi Nicuşor Bratosin de la grupa profesorului Nicu Roată s-au clasat pe locul al 4-lea şi respectiv al 7-lea, în finala probei de 60 m garduri.

La copiii 3, LPS Brăila a obţinut un loc şase la ştafeta mixtă 8x50 m, ordinea fiind următoarea: Lorena Gheorghiţă, Crina Vlad, Andrei Stroie, Andrei Datcu, Larisa Negoiţă, Mihnea Sandu, Luchian Mihailov, Elena Amărăzeanu.

“Rezultatele sunt foarte bune raportat la condiţiile în care ne pregătim noi în sezonul de vară. Avem copii care promit şi care în curând pot face pasul spre marea performanţă”, a declarat profesoara Anilena Anton.

 

Irina Roată: “Ne-am îndeplinit obiectivele

CSM Brăila a cucerit trei medalii de bronz în concursul copiilor 1, beneficiarii acestora fiind Ştefan Lâlă în probele de 200 m garduri şi 60 m garduri, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, şi Adelina Dumitrache în proba de 200 m garduri fete, de la grupa profesoarei Irina Roată. Dumitrache s-a clasat pe locul al 5-lea la 60 m garduri.

În concursul copiilor 2, Robert Bălin, antrenat de Anamaria Codreanu, a devenit vicecampion naţional la 60 m garduri. CSM Brăila a devenit vicecampioană naţională în proba de ştafetă 5x80 m fete, formată din Maria Dumitru, Vanesa Constantin, Maria Sişiu, Ştefania Coteş, Safira Barbu.

Alţi doi atleţi, Safira Barbu şi Nicola lazăr, s-au clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri.

“La primul concurs oficial în aer liber ne-am îndeplinit obiectivele propuse”, a precizat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro