Mergi la conţinutul principal

Atleţii de la CSM Brăila, protagonişti ai naţionalelor pentru copii

• clubul brăilean a obţinut 9 medalii dintre care 6 au fost de aur • Mario Grozea şi Robert Bălin au cucerit câte două titluri de campioni naţionali • Mara Barbu şi Bianca Bratosin completează lista medaliaţilor cu aur

 

Atleţii copii 1 şi 2 de la CSM Brăila s-au regăsit printre protagoniştii ediţiei 2020 ale Campionatului Naţional de atletism care a avut loc în weekend-ul trecut la stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti. Brăilenii au cucerit 9 medalii, dintre care 6 au fost de aur.

La copii 1, Mara Barbu, de la grupa profesoarei Irina Roată, a devenit campioană naţională în proba de 60 m garduri. Colega ei de grupă, Dariana Frunză şi-a trecut în cont două medalii, una de argint la 200 m garduri şi una de bronz la 60 m garduri. La un pas de podium, a fost şi Ştefania Coteş care s-a clasat pe locul al 4-lea la 200 m garduri. La copii 2, Marcel Colţa, pregătit de asemenea de profesoara Irina Roată, a cucerit medalia de bronz la 200 m garduri. Colega sa de grupă, Rebecca Băjănică a ocupat locul al 5-lea la 80 m plat.

La copii 1, Mario Grozea, de la grupa profesoarei Anamaria Necoară, a devenit dublu campion naţional, în probele de 80 m plat, respectiv 200 m garduri. Tot la această categorie de vârstă, Cristina Florea s-a clasat pe poziţia a 8-a la 80 m plat. La copii 2, Iulia Liga, de la aceeaşi grupă, şi-a trecut în cont un loc 4 la 60 m garduri.

Dublu campion naţional a devenit şi Robert Bălin. Atletul pregătit de profesoara Anamaria Codreanu a câştigat probele de 60 m garduri şi 200 m garduri, la copii 1. Tot medalie de aur a cucerit şi colega sa de grupă, Bianca Bratosin la finalul probei de 200 m garduri.  La copii 2 Elena Chiojdoiu a ocupat poziţia a 4-a la 200 m garduri.

O altă sportivă de la CSM Brăila, Roxana Paiul s-a clasat pe locul al 13-lea, la 200 m plat.

“La ce condiţii de pregătire avem noi la Brăila pentru sezonul de vară, rezultatele sunt foarte bune, am obţinut 9 medalii dintre care 6 au fost de aur. Avem o generaţie de copii talentată, din păcate nu prea avem ce le oferi, este foarte greu să faci sport de performanţă într-un oraş în care infrastructura sportivă este la pământ”, a declarat profesoara Irina Roată.

La ediţia din acest an a naţionalelor de atletism pentru copii 1 şi 2, LPS Brăila a avut o singură reprezentantă, pe Cătălina Burtea, de la grupa profesoarei Sica Lazăr. Atleta de la LPS Brăila s-a clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri, copii 2.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro