Mergi la conţinutul principal

Atleţii brăileni se pregătesc pentru competiţiile oficiale

• Campionatul Balcanic de atletism în aer liber pentru juniori II redeschide sezonul oficial pe 5 septembrie • îşi vor disputa titlurile balcanice şi celelalte categorii de vârstă

 

Atleţii brăileni de la grupele de performanţă LPS Brăila şi CSM Brăila se pregătesc pentru competiţiile oficiale care sunt programate în acest an în aer liber. Mai precis, primul concurs la care vor lua startul brăilenii este Campionatul Balcanic. Primii atleţi care vor intra în competiţie vor fi juniorii II. Aceştia vor concura pe 5 septembrie, iar după aceea, în fiecare săptămână, îşi vor disputa titlurile balcanice toţi ceilalţi sportivi, pe categorii de vârstă.

“La începutul lui septembrie vor începe concursurile oficiale. Prima dată va avea loc Balcaniada de juniori II în aer liber, apoi, în fiecare săptămână câte o altă categorie de vârstă va concura. În funcţie de calendarul  balcanic se va face şi calendarul naţional. Pentru moment ne pregătim respectând toate regulile impuse de Minisdterul Tineretului şi Sportului”, ne-a declarat profesoara Irina Roată de la CSM Brăila.

Atleţii brăileni se pregătesc pe pista Stadionului Municipal după un program bine stabilit de către conducerea CSM Brăila. Pentru moment, se antrenează numai cei de la grupa de performanţă.

De la CSM Brăila, de la grupa profesoarei Irina Roată, se pregăteşte Alexandru Şendrea, dublu campion naţional de sală în 2020, la juniori I şi juniori II, în proba de triplusalt masculin, acesta având şanse reale să participe la Balcaniada rezervată juniorilor II. Tot de la acestă grupă participă la şedinţele de pregătire de la Municipal juniorul I Sebastian Băjănică, juniorii II Denis Neacşu, Ştefan Dumitrache, Adelina Dumitrache, Andrei Rădulescu precum şi atletul Ştefan Lâlă, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu.

Sportivii care se antrenează de la LPS Brăila sunt următorii: Iulia Banaga, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, Alexandru Iconaru, Darius Techiu, Denisa Balaban, Lucian Sâmpetru de la grupa profesorului Fănel Ionescu, Andreea Caracudă, Robert Simion, Robert Hariga, Cosmin Pitulice, David Gheosu de la grupa profesoarei Sica Lazăr, Cosmin Moise, Ana Anton, Cosmin Condruţ, Dragoş Toma, Mihăiţă Burtea, Andreea Marinescu de la grupa profesorului Nicu Roată, Andreea Mocanu şi Georgian Lazăr de la grupa profesorului Florinel Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro