Mergi la conţinutul principal

Atleţi brăileni pe podium la competiţia “Primii paşi în atletism”

• Ana Anton şi Răzvan Anghel de la LPS Brăila s-au impus în proba de 60 m garduri • la acest concurs, brăilenii au afişat bannerul “Descoperiţi stadionul de atletism”

 

O delegaţie de atleţi de la LPS Brăila şi CSM Brăila, coordonată de profesoara Anilena Anton, a participat la ediţia 2018 a unei competiţii care a împlinit un an de la înfiinţare şi se numeşte “Primii paşi în atletism”. Organizat pentru a se celebra un an de la înfiinţarea proiectului, concursul a reunit la start peste 100 de sportivi din ţară, iar invitat de onoare a fost Marian Oprea, vicecampion olimpic la Atena, în 2004, în proba de triplusalt.

La acest concurs, atleţii brăileni au afişat bennerul “Descoperiţi stadionul de atletism”, ei făcând referire la reabilitarea Stadionului de Atletism din Brăila, la care deja un grup de voluntari au reuşit să scoată la lumină pista şi alte zone care au fost invadate în timp de buruieni.

La competiţia de la Bucureşti, sportivii brăileni au câştigat două probe. Ana Anton, de la LPS,  s-a impus în cursa de 60 m garduri fete, performanţă realizată la băieţi şi de colegul ei de club, Răzvan Anghel. Cosmin Moise de la LPS s-a clasat pe locul al doilea în proba de garduri, iar Ştefan Lâlă de la CSM a ocupat poziţia a treia. Tot pe locul al treilea s-a clasat Răzvan Anghel de la LPS, în proba de 200 m plat. La acest concurs, Adelina Dumitrache de la CSM a ocupat poziţia a cincea la garduri.

“A fost un concurs util pentru noi, atleţii de la LPS şi CSM având prestaţii bune într-o companie cu sportivi valoroşi de la CSM Bucureşti şi de la alte cluburi din ţară. Cu acest prilej am afişat din nou acel banner «Descoperiţi stadionul de atletism», pentru că de data aceasta s-a mişcat ceva în acest sens şi cred că Stadionul de Atletism din Brăila poate fi reamenajat şi redat copiilor dornici de performanţă dar şi celor care doresc să facă mişcare”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro