Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Atitudinea suburbana nu face parte din relatiile pe care le accept"

Dupa ce viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, a afirmat ca se considera victima misoginismului colegilor sai din conducerea Primariei, edilul-sef Constantin Cibu si vicele Lucian Tilea care nu o saluta, acesta din urma a ripostat explicind ca nu el a fost cel care a iscat tensiunile. "Declaratia dumneaei nu a facut altceva decit sa ma amuze, dar nu-mi va schimba atitudinea atita vreme cit am parte de un comportament neresponsabil si am sa ma explic: atunci cind ma injura cineva sau vorbeste urit la adresa mea, atita vreme cit nu exista o schimbare de atitudine sau scuze nu poate exista respect, deci nici dialog. Pentru mine nu exista un comportament politic si unul diferit de natura colegiala, ci exista un singur fel de a ma comporta. Am spus in mai multe rinduri si am sa tot repet ca nu trebuie confundate definitiile de bun-simt cu cele de toleranta, iar eu cred ca am tolerat suficient de mult timp atacurile si lipsa de bun-simt exprimate in mod clar in aproape toata media locala si nu numai la adresa mea. Atitudinea suburbana nu face parte din relatiile pe care le accept, indiferent daca sint fata de un barbat sau o femeie, asta apropo de misoginism" a incheiat viceprimarul Tilea.
Reamitim ca tensiunile existente intre democrata Daniela Vasioiu si colegii din echipa de conducere a primariei s-au manifestat inca de la inceputul mandatului aliantei DA la Braila accentuindu-se pe parcursul anului trecut cind primarul Constantin Cibu i-a redus democratei drastic portofoliul de atributii, iar viceprimarul Tilea ar fi evitat sa o mai salute.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii