Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentatul de la Netanya, soldat cu cinci morti si peste 30 de raniti

Cinci israelieni au murit si alti mai mult de 30 au fost raniti, luni, in urma unui atentat sinucigas comis de un membru al Jihadului Islamic, care si-a detonat incarcatura exploziva la intrarea intr-un centru comercial din orasul Netanya, situat in centrul Israelului, relateaza AFP.
Atentatorul a detonat explozibilii imediat dupa ce a fost reperat de garzile de la intrarea in centrul comercial Hasharon din Netanya, provocind moartea a cinci persoane, conform ultimului bilant anuntat de politie.
Un politist aflat la fata locului a declarat ca atentatorul nu purta centura exploziva, incarcatura "de citeva kilograme" fiind transportata intr-o valiza. "Un gardian si un politist l-au impiedicat sa intre in centrul comercial", a spus el.
Cu citeva minute inainte de producerea exploziei, atentatorul a coborit dintr-o masina cu numar de inregistrare israelian, care circula in spatele unui alt vehicul care i-a deschis calea, au declarat surse din serviciile de securitate.
Dupa atentat, fortele de ordine au lansat o operatiune pentru gasirea celor doua masini si a soferilor acestora, au adaugat sursele citate, apreciind ca atentatorul a beneficiat de sprijinul unor complici aflati in Israel.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii