Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atentat cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu moartea a cel putin 26 de persoane

Un atentat cu masina-capcana comis, luni, in apropierea strazii Mutanabi, situata intr-un cartier din Bagdad unde se afla numeroase librarii, s-a soldat cu moartea a cel putin 26 de persoane si ranirea altor 54, a anuntat politia irakiana, citata de Reuters.
"Numeroase librarii au luat foc, iar cel putin 15 autoturisme au ars in totalitate", a declarat un martor ocular, sustinind ca a ajutat mai multe femei ranite sa urce intr-o masina a politiei care le-a transportat apoi la spital. "Erau pline de singe", a precizat acesta.
O sursa din cadrul politiei irakiene a afirmat ca 26 persoane au fost ucise si alte 54 ranite. Martori oculari au declarat ca a fost vorba de un atentat sinucigas.
Sursa din politie a adaugat ca o a doua bomba a explodat pe strada Bab al Muadham, situata in apropierea strazii Mutanabi, la foarte scurt timp dupa prima deflagratie.
Trupele americane si irakiene au demarat, in urma cu trei saptamini, o vasta operatiune de securitate menita sa puna capat violentelor interconfesionale. Mobilizarea unui numar impresionant de militari pe strazile capitalei irakiene si amplasarea punctelor de control par sa fi redus din intensitatea violentelor, dar comandantii americani sustin ca atentatele cu masini-capcana ramin o problema.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii