Mergi la conţinutul principal

Atenție! Sens unic în zona Liceului Pedagogic, Hipodrom

* măsura a fost implementată, ieri, de către Primăria Municipiului Brăila după ce s-a obținut în prealabil avizul Poliției Rutiere * potrivit primarului Marian Dragomir a fost nevoie de introducerea sensului unic în zona Colegiului Național Pedagogic ”D.P. Perpessicius”, deoarece riscul de accidente era unul ridicat, în special în momentul în care elevii ieșeau de la ore

 

Șoferii care circulă în Cartierul Hipodrom din Brăila trebuie să aibă grijă în zona Colegiului Național Pedagogic ”D. P. Perpessicius” deoarece municipalitatea a luat decizia de a introduce sens unic de mers. Este vorba despre Aleea Învățătorilor pe direcția de mers dinspre Strada Școlilor, Aleea Cutezătorilor până pe Strada Pietății, deci spre capătul lui 2. Indicatoarele au fost deja montate. Contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, primarul Marian Dragomir a explicat că totul s-a făcut cu avizul Poliției Rutiere, în urma unei analize ample a situației. Chiar și așa, edilul-șef a recunoscut că într-o primă fază polițiștii nu au fost prea încântați de idee. Dragomir a subliniat că în zona respectivă exista un mare risc de producere de accidente, în special în momentul în care elevii ieșeau de la ore.

”Da, Primăria Municipiului Brăila a făcut mai multe solicitări către Poliția Rutieră în vederea instituirii sensului unic ca urmare a solicitării unui număr important de părinți de la Colegiul Național Pedagogic «D. P. Perpessicius». Primele răspunsuri de la Poliție au fost negative, dar ulterior, după o analiză mult mai amplă aceștia au avizat favorabil propunerea noastră și s-a instituit sensul unic. Acesta este de la aleea de acolo până la capătul lui 2. Era necesar acest sens unic. Din acest motiv și noi am insistat la Poliție și le mulțumim pentru faptul că au avizat”, a declarat Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro