Mergi la conţinutul principal

Atenție la hoții de buzunare care stau la pândă în locuri aglomerate!

* zilnic, polițiștii desfășoară acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale, însă vin și cu recomandări pentru a-i ajuta pe oameni să se ferească de infractori * aveți grijă la poșete, portofele și alte bunuri proprii atunci când vă aflați la cumpărături, în piață, în mijloace de transport sau lăcașuri de cult, pentru a nu deveni ținta hoților de buzunare

 

Hoții de buzunare și tâlharii acționează frecvent în locuri aglomerate, gen piețe, magazine, mijloace de transport în comun sau lăcașuri de cult, astfel că polițiștii recomandă oamenilor să aibă mare grijă la bunurile personale. Zilnic, polițiștii desfășoară acțiuni în municipiu și județ pentru prevenirea faptelor antisociale, însă oamenii trebuie să își ia și ei unele măsuri de precauție.

Polițiștii recomandă brăilenilor să manifeste grijă pentru banii și bunurile proprii (geantă, portmoneu, telefon mobil) atunci când se află în spații aglomerate (la cumpărături, în piață, lăcașuri de cult), pentru a nu deveni ținta hoților de buzunare. “În aglomerație, dacă vă simțiți bruscați, controlați-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment și priviți cu atenție persoanele din jurul dumneavoastră. Dacă vă deplasați după lăsarea întunericului, evitați zonele izolate sau neiluminate și purtarea ostentativă a bijuteriilor, pentru a nu deveni victimele tâlhăriilor”, sunt recomandările polițiștilor.

Astfel, la data de 19 septembrie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acționat în municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. Au fost desfășurate 13 acțiuni și s-a intervenit la 23 de evenimente,

19 dintre acestea fiind sesizate prin apel de urgență 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 75.935 de sancțiuni contravenționale, în

valoare totală de 75.935 lei.

Polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro