Mergi la conţinutul principal

Atenţie, s-au umflat muşchii pe Cătălin Stancu de la USR Brăila!

Cu siguranţă, în dimineaţa de 27 mai 2019 (a doua zi după alegerile europarlamentare), când a văzut scorul nesperat scos de USR pe plan naţional, Cătălin Stancu de la Brăila a tras aer în piept şi apoi a zis apăsat, în timp ce se uita pe ferastră: “Băi, sunt şmecher sau ce? A venit şi vremea mea, mânca-v-ar tata!”.

USR Brăila a scos un scor sub media pe ţară a partidului condus de Dan Barna, dar, dacă trendul se păstrează, Cătălin Stancu va putea băga 4-5 consilieri municipali locali în viitorul CLM Brăila, după alegerile din 7 iunie 2020.

Or, 5 consilieri locali nu e de colea. Cu o asemenea zestre, USR Brăila va putea înclina balanţa la vot în viitorul CLM.

Cătălin Stancu ştie aceste lucruri, că nu e băiat prost. El deja se pregăteşte să sărbătorească rezultatul mai mult decât satisfăcător din iunie 2020. Rezultat pentru care Stancu nu are vreun merit. Pur şi simplu, Cătălin Stancu s-a urcat cu placa pe valul potrivit, ca surferii, şi acum încearcă să îşi ţină echilibrul pe placă, să nu facă vreo prostie şi să îl zboare Barna de la conducerea filialei.

Cătălin Stancu a punctat bine la impresia artistică aducându-l pe Dan Barna la Brăila ca să se plimbe cu nava Borcea, să mănânce un borş de peşte şi să socializeze cu ţânţarii.

Dan Barna a povestit apoi pe pagina sa de Facebook că i-a plăcut la Brăila, iar Stancu atât a aşteptat. A început să brodeze o poveste cu iz comic conform căreia Brăila contează la Bucureşti, că e miezul din dodoaşcă. Că, vezi Doamne, după Sibiu (oraşul natal al lui Barna), Cluj-Napoca, Arad, Bucureşti, filiala USR Brăila ar avea un cuvânt de spus pe plan naţional.

Înţeleg euforia lui Cătălin Stancu, care probabil traversează cea mai fericită perioadă a vieţii lui politice. Stancu mai are un pic şi pozează în personajul providenţial desemnat de destin ca să salveze Brăila.

Puţină modestie nu cred că i-ar strica lui Cătălin Stancu. Cum ziceam, înţeleg că s-au umflat muşchii pe Stancu, că simte că pluteşte în stratosferă, că toată lumea e a lui. Dar atâta timp cât această stare de fapt nu i se datorează nici măcar în proporţie de 1%, ar fi cazul ca Stancu să fie mai temperat în declaraţii, să nu îşi mai aroge merite care nu îi aparţin. (Nava Cristi BORCEA)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro