Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenţie, brăileni! Bursa locurilor de muncă are loc pe 12 aprilie, la Polivalentă

• concomitent, evenimentul se va desfăşura şi în oraşele Făurei şi Însurăţei

 

Se apropie evenimentul “Bursa generală a locurilor de muncă”, destinat brăilenilor care îşi caută un loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă că acţiunea va avea loc vineri, 12 aprilie, la Sala Polivalentă “Danubius”, Strada Aleea Parcului, nr.1, Parc Monument. În paralel, evenimentul se va desfăşura şi în oraşele Făurei - Casa de Cultură a Oraşului Făurei, sala mică, Str. Republicii, nr. 36 şi Însurăţei - Sala de şedinţe a Primăriei Însurăţei, Şos. Brăilei, nr. 18.

AJOFM Brăila anunţă angajatorii care doresc să participe la această acţiune să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante”, anexa nr. 1 A la “Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 08 aprilie 2019.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare, persoanele interesate se vor adresa agenţiei, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611.386, fax 0239/611.519, e-mail: ajofm@br.anofm.ro. Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta punctele de lucru din cele două oraşe.

Potrivit site-ului AJOFM Brăila, la data de 5 aprilie, angajatorii din judeţ ofereau 676 de locuri de muncă. Reamintim că la finalul lunii februarie în Brăila figurau înregistraţi în evidenţele agenţiei aproape 5.400 de şomeri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii