Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacat de un ciine periculos, scos la plimbare fara botnita

Un tinar de 19 ani din Braila, mergind pe trotuar, in cartierul in care locuia, a fost muscat de un ciine dintr-o rasa periculoasa, Cane Corso, care fusese scos la plimbare de catre un adolescent. Baiatul luase patrupedul de la un prieten, pentru a-l scoate la plimbare si a se grozavi cu el. Desi animalul este catalogat drept ciine periculos, acesta nu i-a pus botnita, ci a iesit cu el pe strada tinindu-l de lesa. La un moment dat, in timp de se plimbau, adolescentul s-a oprit ca sa-si rupa o ata de la pantofi si a lasat lesa din mina. A fost suficient ca patrupedul, simtindu-se liber, sa se repeada la un trecator. Pina ca cineva sa poata interveni, victima a fost muscata de brat in doua locuri, iar cind a reusit sa scape din coltii ciinelui, a fugit la sediul Jandarmeriei, care se afla in apropiere, unde a povestit tot ce s-a intimplat. Luat la intrebari de oamenii legii, adolescentul cu patrupedul a fost de parere ca, pina la urma, nu s-a intimplat mare lucru si ca tinarul atacat nu ar avea decit niste simple zgirieturi. "Nu sint eu proprietarul, l-am luat de la un prieten. Nu-l port cu botnita pentru ca i s-a rupt si trebuie sa-i cumpar alta. Cum s-a intimplat incidentul? Mi-am ars cu bricheta o ata de la adidasi si, cind m-am lasat in jos, a trecut un baiat prin fata ciinelui si acesta a sarit la el", a povestit adolescentul. "Tanarul acela a traversat strada si baiatul a trecut cu ciinele si a sarit drept pe el. L-a muscat tare de brat, din cite am vazut. I-a smuls o bucata de carne si intr-alta parte l-a zgiriat", a povestit oamenilor legii un martor.
"Barbatul a fost sanctionat cu suma de 100 de lei pentru ca a iesit pe strada cu patrupedul incadrat la categoria ciini periculosi fara botnita si l-a lasat fara supraveghere, acesta atacind o persoana. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale care vor fi acordate victimei se vor lua in continuare masurile legale", a declarat cpt. Ionel Iordache, Jandarmeria Braila.
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le va necesita victima, adolescentul care se plimba cu ciinele poate fi acuzat si poate sa fie cercetat penal pentru vatamare corporala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii