Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac mafiot in Radu Negru

Dupa o pauza de citeva saptamini, membrii gruparii interlope din cartierul Radu Negru au revenit in forta: joi seara, l-au prins la cotitura pe un individ care ii reclamase la Politie, in urma cu citeva luni, si l-au "avertizat" sa-si retraga plingerea, dindu-i citeva sabii in moalele capului.
Tinta atacului de joi a fost Cristinel C., zis "Calu'", apropiat al gruparii din Varsatura, care a mai fost trecut prin taisul spadelor si toamna trecuta. "Eram pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Str. Chisinaului, la un bar. La un moment dat, au sarit pe mine mai multi insi din gruparea Buricea, inarmati cu sabii si cutite. I-am recunoscut pe patru dintre ei: Pascu, "Oblet", "Titiu" si "Grasu'". M-au lovit cu sabiile in cap si m-au lasat lat. M-am trezit in salvare, in drum spre spital", ne-a declarat, ieri, "Calu'", care a suferit mai multe plagi taiate si in prezent este internat la Chirurgie, sub supravegherea medicilor.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului ne-au precizat ca judiciaristii au declansat o ancheta, pentru a stabili imprejurarile agresiunii si, in functie de rezultatul expertizei medico-legale, vor stabili incadrarea juridica a faptei - fie vatamare corporala, fie tentativa de omor calificat, daca s-ar tine cont de faptul ca infractiunea a fost comisa in plina strada de un grup organizat, iar loviturile au vizat organele vitale ale victimei.
Reamintim ca individul atacat joi seara i-a reclamat pe fratii Buricea si executantii acestora la Politie, pentru vatamare corporala si tilharie, acuzind ca pe 10 septembrie, cind se afla in vizita la bunici, in Gemenele, a fost taiat de acestia cu sabiile si usurat de bijuteriile de aur si telefonul mobil. Zece zile mai tirziu, "Calu'" a fost chemat la audieri, la Politie si, culmea, a dat nas in nas cu liderii gruparii din Radu Negru, care l-au amenintat si l-au "sfatuit" sa-si retraga plingerea, chiar in sediul IPJ.
La scurt timp, "Calu'" a incasat-o din nou de la interlopii din Radu Negru: un taximetrist care il transporta pe Cristinel C. spre periferia orasului a intrerupt cursa la capatul liniei 4 si l-a dus exact in "gura lupului", dindu-l pe mina oamenilor lui Buricea, care l-au snopit in bataie. Politia a declarat la acea data ca taximetristul a vrut sa-i dea o lectie lui "Calu'", fiindca acesta l-a amenintat cu un cutit si a refuzat sa achite cursa efectuata doar pe jumatate, astfel incit l-a dat pe mina interlopilor care fac legea la capatul liniei 4.
Surse din anturajul lui "Calu'" ne-au spus, atunci, ca este posibil ca acesta sa fi avut asupra lui un cutit, pentru a se apara, in conditiile in care ar fi fost atacat din nou cu sabiile de clanul Buricea, fiindca fusese amenintat si urmarit in repetate rinduri de catre interlopii din Radu Negru, in timp ce Politia ancheta agresiunea de la Gemenele cu viteza melcului. De asemenea, apropiatii lui Cristinel C. ne-au declarat, la acea data, ca dosarul intocmit pe numele tinarului batut de aghiotantii lui Buricea ar fi o inscenare menita sa-l constringa pe acesta sa renunte la plingerea depusa impotriva fratilor Buricea si si-au exprimat nedumerirea cu privire la faptul ca taximetristul a apelat la interlopii din Radu Negru, in loc sa-l dea pe "Calu'" direct pe mina Politiei, daca lucrurile ar fi stat asa dupa cum le-a expus taximetristul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii