Mergi la conţinutul principal

Astazi se sutine cea de a doua proba scrisa a bacalaureatului

Cea de-a doua proba scrisa a Bacalaureatului se sustine astazi. Candidatii dau examen la disciplina obligatorie a profilului, iar majoritatea au fost obligati sa aleaga matematica. Dificultatea subiectelor difera, insa, de specializarea absolvita. La centrul de examen de la Grupul Scolar "Nenitescu" sint inscrisi la aceasta proba 295 de candidati, dintre care 285 sustin proba la Matematica, cinci dau la Geografia Romaniei si alti cinci la Istoria Romanilor.
La centrul de la Grupul Scolar "Saligny" dau examen 207 candidati, dintre care 198 dau la matematica, opt la Geografia Romaniei si un candidat la Istoria Romanilor. Urmeaza, miine, o proba scrisa, la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, iar pe 29 se va da proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare. Rezultatele preliminare se vor afisa pe 31 august, pina la ora 16.00, iar contestatiile se vor putea face in aceeasi zi, pina la ora 20.00. Pe 3 septembrie se vor afisa rezultatele finale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu