Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se incheie vacanta handbalistelor brailene

Dupa o vacanta de peste o luna de zile, HC Dunarea va relua pregatirile in vederea abordarii celui de-al doilea sezon in Liga Nationala de handbal feminin. De marti, intreg lotul va efectua cite un antrenament pe zi, pe plaja, la Galati.
Dupa aceea, vor urma doua cantonamente, primul dintre ele, incepind cu data de 13 iulie, se va derula la Costinesti, iar din 29 iulie si pina pe 8 august echipa va continua pregatirile la Gura Humorului.
Deocamdata, nu se pune problema renuntarii la nici una dintre jucatoarele care au evoluat in sezonul trecut. Lotul va fi insa cu siguranta completat cu trei jucatoare valoroase. Numele lor va fi facut cunoscut abia dupa ce intelegerile dintre parti vor fi parafate.
"Vacanta s-a terminat si de miine incepem pregatirile si sa ne gindim serios la un nou sezon competitional. Vom face aceasta prima parte a pregatirilor pe nisip, la Galati, pentru ca jucatoarele sa poata trece mai usor peste inconvenientele reluarii efortului fizic. Dupa cele doua cantonamente vom juca cel putin zece partide de verificare pentru omogenizarea lotului, iar pentru acest obiectiv am luat deja legatura si am ajuns la un acord cu unele formatii din Liga. Vor fi cu siguranta si noutati in echipa. Dar pentru a nu se mai reedita situatiile neplacute din trecut, cind noi am discutat, dar altii au fost mai rapizi si au rezolvat mai repede transferul, nu vom face cunoscute numele decit abia atunci cind totul va fi definitivat. Cu siguranta ca la data la care vom pleca la Costinesti toti iubitorii handbalului brailean vor putea sti componenta lotului pentru sezonul viitor" a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii