Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi, la "Bursa locurilor de munca", se ofera peste 700 de slujbe

Astazi, cu incepere de la ora 09.00, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza "Bursa generala a locurilor de munca", actiune ce se va desfasura in municipiul Braila, la Sala Polivalenta "Danubius", precum si in orasele Faurei, la Casa de Cultura de pe str. Republicii, nr.44 si Insuratei, la Sala de Sedinte a Primariei, de pe Sos. Brailei, nr.18.
Pentru aceasta actiune, Agentia a contactat peste 1.400 de angajatori, din care 66 au confirmat participarea cu peste 700 locuri de munca, in urmatoarele domenii: agricultura si servicii auxiliare (25%), industria alimentara si a bauturilor (20%), industria confectiilor (15%), constructii (9%), comert (9%), industria altor mijloace de transport (8%), industria de masini si echipamente (3%), hoteluri si restaurante (2%), servicii de cercetare dezvoltare (2%) etc. Persoanele care doresc un loc de munca sint asteptate sa participe la bursa, unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu angajatorii care ofera locuri de munca, avind astfel o oportunitate de a fi angajate intr-un timp cit mai scurt.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii