Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi incep la Pitesti nationalele de poliatlon

Ieri, 11 inotatori de la Liceul cu Program Sportiv au plecat spre Pitesti pentru a participa la Campionatele nationale de poliatlon.
Printre sportivi se afla campioana nationala la poliatlon, Monica Matachi, dar si alti doi medaliati la nationalele de anul trecut, Alina Ene si Iulian Ionescu. Nu a putut face deplasarea la acest concurs, deoarece s-a accidentat la inceputul acestei saptamini, Octavian Ciocan, de asemenea campion national de poliatlon.
"Este o competitie foarte grea pentru ca fiecare inotator trebuie sa participe la mai multe probe si daca rateaza un singur start poate compromite total rezultatul final. Sanse la medalii au Monica Matachi, Alina Ene, dar si Iulian Ionescu. Acesta din urma nu a intrat in bazin in ultimele cinci zile deoarece a fost racit, insa acum este in plenitudinea fortelor si sper sa faca o figura frumoasa" a declarat profesoara Marinela Gogoasa.
La rindul sau, profesorul Lucian Teodoru considera ca lupta de la Pitesti va fi destul de dura si ca pe moment nu poate da un pronostic in privinta evolutiei de la aceasta competitie a sportivilor pe care ii pregateste: "Totul va depinde de numarul si valoarea copiilor care se vor inscrie in concurs. Noi ne-am inscris la 84 de probe si in functie de cite vom cistiga va fi si numarul de puncte acumulate. Sint convins insa ca scoala de natatie braileana isi va respecta statutul sau si va face o figura frumoasa si de aceasta data".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii