Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi este etapa in Liga a III-a de fotbal

Dupa un prim succes, in deplasare la Oil Terminal, Petrolul intilneste astazi, pe teren propriu, pe Rocar ANEFS, formatie care ocupa pozitia a sasea, chiar inaintea gazdelor acestui meci.
In tabara petrolista atmosfera este una propice performantei, antrenorul Adrian Baldovin avind la dispozitie intreg lotul de jucatori pentru acest meci.
"Desi este o partida dificila pentru ca intilnim o formatie din Bucuresti la care evolueaza jucatori care au invatat ABC-ul fotbalului la marile cluburi din capitala, sper sa ne mobilizam si sa obtinem un succes care sa ne permita o ascensiune de citeva locuri in clasament", declara antrenorul Adrian Baldovin.
Dupa succesul cu 3-1 de pe teren propriu in fata satelitului Stelei, AS Viitorul Insuratei a urcat in premiera in fotoliul de lidera al seriei a doua, iar din aceasta postura va aborda partida din "groapa", cu satelitul "ciinilor rosii".
Bucurestenii au un golaveraj excelent si par favoriti, insa in opinia lui Marian Stavarache formatia din Insuratei a depasit tracul debutului in acest esalon si a demonstrat ca poate evolua la inaltimea unor adversari cu traditie cum ar fi Dunarea Calarasi si Steaua II.
"Este greu de crezut ca noi ne vom impune la Bucuresti. Sper sa evoluam insa la fel de bine ca in partida de la Calarasi si sa obtinem o remiza care ar echivala bineinteles cu o victorie", a declarat Marian Stavarache.

Etapa a 4-a programeaza meciurile:
Dinamo II Bucuresti - AS Viitorul Insuratei
UFC Chitila - Inter-Gaz Bucuresti
Callatis Mangalia - CS Ovidiu
Steaua II Bucuresti - Phoenix Ulmu
Poli. II Timisoara - Farul II Constanta
Dunarea Calarasi - Aurora 23 August
Unirea Slobozia - AS Dodu Bucuresti
Portul Constanta - Oil Terminal Constanta
Petrolul Ianca - Rocar ANEFS Bucuresti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii