Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi se dispută meciurile din prima fază națională a Cupei României

* Stadionul din Traian va găzdui derby-ul Victoria Traian – Viitorul Ianca * tot pe teren propriu, CS Făurei o va întâlni pe Agricola Borcea * Sportul Chiscani se deplasează la Pescărușul Sarichioi Junior * toate meciurile încep la ora 17.30

 

Stadionul din comuna Traian va cunoaște din nou astăzi, atmosfera marilor meciuri, pentru că de la ora 17.30, cocheta bază sportivă va găzdui un meci derby al județului Brăila, Victoria Traian – Viitorul Ianca.

Partidă care se dispută în cadrul primei faze naționale a Cupei României la fotbal. Un duel între o formație de Liga a IV-a, care a câștigat faza județeană și una dintre protagonistele Seriei a II-a, ale Ligii a III-a, din sezonul trecut, Viitorul Ianca. Ambele combatante au în componență jucători cu multe meciuri în Liga a II-a și a III-a. În calitate de echipă gazdă, Victoria Traian, mai are și atu-ul că a disputat mai multe meciuri oficiale în această vară. Viitorul Ianca mizează pe experiența competițională a grupului de jucători.

Pentru acest meci Viitorul Ianca îi va putea utiliza și pe trei dintre fobaliștii transferați de la Dacia Unirea, Alin Mihai, Sava și Bădilaș.

Tot astăzi se va disputa partida Pescărușul Sarichioi Junior – Sportul Chiscani. Inițial echipa din Sarichioi a cerut celor de la FRF amânarea acestui joc pentru data de 31 august dar oficialii forului de la București nu au acceptat cererea formației din Liga a IV-a.

Pentru partida de astăzi la Sportul Chiscani sunt apți de joc Silviu Sloată adus de la Dacia Unirea și cei trei fotbaliști aduși de la Avântul Valea Mărului, portarul Bogdan Olaru, care a trecut și pe la Dacia Unirea Brăila și jucătorii de câmp Laurențiu Iancu și George Iacob. Din lot fac parte și cei trei jucători care au revenit la Sportul Chiscani, Silviu Crăciun, Marius Boga și Ionuț Bogdan.

În prima fază națională a Cupei României va avea loc și partida CS Făurei - Agricola Borcea. Am încercat să aflăm informații cu privire la lotul pe care îl are formația din Făurei însă oficialii acestei echipe nu au răspuns la telefon. 

În prima fază a Cupei României, programată astăzi, de la ora 17.30, se vor desfășura 41 de meciuri, la care participă reprezentantele județelor care au organizat o astfel de competiție în această vară precum și echipele care au activat în ediția precedentă a Ligii III-a. Împerecherile echipelor s-au făcut de către FRF pe criteriul geografic.

În caz de agalitate după 90 de minute se vor disputa două reprize de prelungire a câte 15 minute fiecare iar dacă egalitatea va persista câștigătoarea va fi stabilită în urma loviturilor de departajare de la 11 metri.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii