Mergi la conţinutul principal

Astăzi se definitivează lotul selecţionatei copiilor născuţi în 2004

• la acţiunea care va avea loc de la ora 17.00, pe Municipal, vor participa 24 de fotbalişti • dintre aceştia vor fi selecţionaţi 15 jucători de câmp şi 3 portari • duminică, brăilenii vor întâlni în deplasare echipa similară a Galaţiului

 

Astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal va avea loc ultima selecţie la nivelul copiilor născuţi în 2004 şi mai mici, iar duminică, selecţionata judeţului Brăila va juca în deplasare cu echipa similară din judeţul Galaţi.

La ultima selecţie, cea de pe 30 august, care a avut loc tot pe Municipal au fost prezenţi fotbaliştii selecţionaţi la acţiunea de la Ianca, precum şi jucători de la toate cluburile din oraşul Brăila, dar şi de la Chiscani şi Racoviţa. La acţiunea anterioară au participat 37 de copii, iar 24 dintre ei au fost selecţionaţi şi pentru ultimul trial care are loc astăzi după-amiază.

Jucătorii vor fi împărţiţi în două echipe şi vor disputa două reprize de fotbal a câte 30 de minute fiecare, după care, comisia tehnică formată din Cristea Rusu, referent zonal, Şerban Trofin, Georgel Pascu şi Ion Balaban îi va nominaliza pe cei 15 jucători de câmp şi pe cei trei portari care vor alcătui lotul selecţionatei brăilene.

La faza a doua vor avea loc meciurile interjudeţene la care vor participa selecţionatele a şase judeţe, Brăila, Galaţi, Buzău, Vrancea, Tulcea, Constanţa. “Miercuri se încheie acţiunea de selecţie şi va fi definitivat lotul care va reprezenta Brăila la faza interjudeţeană. În prima etapă vom juca la Galaţi, pe data de 10 septembrie, până atunci mai avem posibilitatea să ne pregătim ca să facem o figură frumoasă”, ne-a declarat Cristi Rusu, cel care coordonează proiectul lui Ion Georgău în judeţul Brăila.

Obiectivul final al proiectului Federaţiei Române de Fotbal coordonat de Ion Geolgău îl reprezintă formarea naţionalei UEFA 2004.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro