Mergi la conţinutul principal

Astăzi, la Traian, se dispută manşa tur dintre Victoria Traian şi Sportul Chiscani

• partida începe la ora 18.00 şi se dispută fără spectatori • meciul este condus la centru de gălăţeanul Viorel Cojocaru, arbitru de Liga 1 • asistenţi sunt Marius Marchidanu şi Cristi Ichim

 

Astăzi, de la ora 18.00, la Traian se dispută meciul tur din dubla manşă, dintre Victoria Traian şi Sportul Chiscani, programat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila (AJF) pentru desemnarea campioanei Ligii a IV-a. Şi un alt aspect foarte important, pe care organizatoarea Ligii a IV-a, AJF Brăila, doreşte să-l facă cunoscut este că: “Meciurile dublei manşe dintre Vitoria Traian şi Sportul Chiscani, se dispută fără spectatori”.

Cele două formaţii au respectat protocolul medical pentru reluarea competiţiilor.

Mai precis, jucătorii celor două cluburi au făcut testele de Covid-19. Şi, spre deosebire de unele echipele din prima Ligă, care au luat măsurile privind răspândirea pandemiei de Covid-19 în joacă, jucătorii cele două formaţii din judeţul Brăila, Victoria Traian şi Sportul Chiscani au dat dovadă de profesionalism. Toate testele au fost negative iar listele au fost depuse la AJF Brăila, lucru confirmat de Mihai Ianoş, secretarul acestei Asociaţii.

“Cele două cluburi, Victoria Traian şi Sportul Chiscani au adus tabelele cu rezultatele testărilor pentru Covid-19 şi toate sunt negative. În aceste condiţii echipa campioană va fi stabilită în teren”, a precizat Mihai Ianoş.

În egală măsură, ca dificultate, aceste partide sunt dificile pentru ambele combatante. Sunt două echipe cu tradiţie în fotbalul judeţean, care au activat şi în Liga a III-a şi care întotdeauna şi-au propus obiectivele pe care le pot realiza. Respectăm adversarul şi sper să fie o dublă manşă spectaculoasă şi cel mai bun să câştige”, ne-a declarat Constantin Zăgan, preşedintele clubului Victoria Traian.

“Mergem în această deplasare să ne jucăm şansa. Consider că plecăm cu şansa a doua, pentru că ne-am reunit mai târziu iar lotul nu mai este la fel de numeros, dar sper să ieşim din teren cu fruntea sus”, a punctat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

Partida tur dintre Victoria Traian şI Sportul Chiscani va fi arbitrată la centru de Viorel Cojocaru din Galaţi. Arbitri asistenţi sunt Marius Marchidanu şi Cristi Ichim, iar arbitru de rezrvă este Tudorel Pârlog.

Partida retur se dispută sâmbătă, 25 iulie, la Chiscani.

Vă reamintim că tot în această lună, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit datele de disputare a meciurilor de promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a.

Astfel, partidele vor avea loc pe 1, 5 şi 9 august, ora de începere a acestora fiind 17.30. Reprezentanta judeţului Brăila va participa la mini-turneul Regiunii 7, Sud-Est, alături de campioanele Ligii a IV-a din Vrancea şi Galaţi. Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe, reprezentanta Brăilei urmând să joace pe 5 august cu cea a judeţului Vrancea, iar pe 9 august cu cea a judeţului Galaţi, fiecare joc urmând a se desfăşura pe teren neutru.

Câştigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga a III-a.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro