Mergi la conţinutul principal

Astăzi, la LPS Brăila începe Cupa “Moş Crăciun” la fotbal în sală

• turneul din sala LPS programat în perioada 20-22 decembrie este unul caritabil • banii strânşi vor fi donaţi lui Andrei Raul Iacob, un băieţel de doar 6 ani diagnosticat cu tumoră de trunchi cerebral cu evoluţie imprevizibilă • la ediţia a V-a participă foste glorii ale fotbalul românesc şi local precum Florentin Petre, Daniel Cernat, Laurenţiu Ivan şi Cristi Baltă • Andrei Crăciun şi Patrick Petre vor evolua de asemea la acest turneu

 

Astăzi după-amiază, în sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv Brăila începe

cea mai interesantă ediţie a Cupei “Moş Crăciun” la fotbal în sală. O ediţie interesantă deoarece spectatorii brăileni pot vedea la lucru atât foste glorii ale fotbalului românesc şi local, precum Florentin Petre, Daniel Cernat, Laurenţiu Ivan, Cristi Baltă, însă lista este mult mai lungă, dar şi fotbalişti în activitate precum Andrei Crăciun, component de bază al naţionalei de fotbal în sală a României, Costin Ciucureanu, fotbalist format la Dacia Unirea, sau Patrik Petre.

Ca de obiecei, evenimentul este unul caritabil, banii care se strâng urmând a fi donaţi lui Andrei Raul Iacob, un băieţel de doar 6 ani diagnosticat cu tumoră de trunchi cerebral cu evoluţie imprevizibilă (în observare gliom infiltrativ de trunchi cerebral).

Participă opt echipe: Pretenaşii cu Vasile Gheorghe, Emanuel Moldoveanu şi Andrei Crăciun în lot, Dinamo Brăila, Penitenciarul Brăila (PNT), Juventus Brăila, Dacia Unirea Brăila cu Florentin Petre, Patrik Petre şi Costin Ciucureanu printre titulari, Fratellini M14 Galaţi cu foşti jucători de Liga 1 şi Liga a II-a, precum Florin Cernat, Daniel Florea, Stelian Cucu, George Bârlădeanu, Marian Nejneru, George Miron de la FC Botoşani, AC Milan şi Torinado.

Din grupa A fac parte Pretenaşii, Juventus, PNT şi AC Milan, iar în grupa B sunt  Fratellini M14 Galaţi, Dacia Unirea Brăila, Dinamo Brăila şi Turinado.

 

Programul competiţiei:

Vineri

Ora 18.00: Juventus - PNT

Ora 19.00: Fratellini M14 Galaţi - Dacia Unirea Brăila

Ora 20.00: Pretenaşii - AC Milan

Ora 21.00: Dinamo Brăila - Turinado

 

Sâmbătă:

Ora 10.00: Dinamo Brăila - Dacia Unirea Brăila

Ora 11.00: AC Milan - Juventus

Ora 12.00: PNT - Pretenaşii

Ora 13.00: Fratellini M14 Galaţi - Turinado

Ora 17.00: Fratellini M14 Galaţi - Dinamo Brăila

Ora 18.00: Pretenaşii - Juventus

Ora 19.00: Dacia Unirea Brăila - Turinado

Ora 20.00: PNT - AC Milan

 

Duminică, 22 decembrie, de la ora 10.00, au loc cele două semifinale. În prima dintre ele se întâlnesc prima clasată din Gurupa A şi cea de a doua clasată din grupa B. Cea de a doua semifinală se dispută între prima clasată din grupa B şi formaţia de pe locul al doilea din grupa A.

După amiază, de la ora 18.00, are loc finala mică, iar de la ora 19.00 se dispută finala mare în care se întâlnesc învingătoarele din semifinale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro