Mergi la conţinutul principal

Astăzi, concert al Muzicii Militare în Parcul Monument

* evenimentul este dedicat Zilei Forțelor Terestre și Zilei Veteranilor de Război * de la ora 17.30, pe scena de piatră din Monument vor evolua, de asemenea, Cristian Ceaușu, la nai, interpreta Marta Oprea și Ansamblul de dansuri Mugurașul"

 

Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos", Garnizoana Brăila și Primăria Municipiului Brăila, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) organizează vineri, 29 aprilie, de la ora 17.30, Concertul vocal-instrumental dedicat Zilei Forțelor Terestre și Zilei Veteranilor de Război.

Evenimentul are loc pe scena de piatră din Parcul Monument, cu participarea Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila, condusă de lt. Raul-Ionuț Badale. Vor evolua, de asemenea, Cristian Ceaușu, la nai, interpreta de muzică populară Marta Oprea, precum și Ansamblul de dansuri populare "Mugurașul" (instructor coregraf Marius Sandrino Epure).

Muzica Militară a Garnizoanei Brăila este nelipsită de la evenimentele importante ale urbei dunărene, fie că este vorba de sărbătoarea Bobotezei, ziua de 24 ianuarie (Mica Unire) sau Ziua Eroilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro