Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi avem derby la Însurăţei

• de la ora 15.00 se întâlnesc Dacia Unirea şi CS Făurei • sâmbătă, de la aceeaşi oră, Sportul Chiscani primeşte vizita celor de la Viitorul Ianca

 

Etapa a 4-a a Ligii a III-a începe în Seria a II-a, astăzi, odată cu derby-ul judeţului Brăila, Dacia Unirea – CS Făurei. Acesta va fi primul meci în care cele două formaţii sunt adversare directe, cel de-al doilea fiind programat pe 7 octombrie, în Cupă, tot la Însurăţei.

Înaintea partidei de astăzi din campionat, care se dispută la Însurăţei, de la ora 15.00, Dacia Unirea se află pe locul al doilea, în timp ce formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă ocupă penultimul loc în clasamentul seriei, cu un singur punct. Echipa pregătită de Florentin Petre vine după un un joc şi un rezultat foarte bun, 4-2, în deplasarea de la CSM Focşani, în timp ce gruparea din Făurei vine după o înfrângere cu 1-0 pe teren propriu.

Însă, indiferent de poziţiile ocupate în clasament sau de rezultatele din runda precedentă, partida dintre Dacia Unirea Brăila şi CS Făurei se va ridica cu siguranţă la nivelul unui derby. Orgoliile locale au generat întotdeauna la Brăila meciuri cu multe ocazii şi goluri spectaculoase.

“Trebuie să avem continuitate în rezultate, nu ne gândim la altceva decât la victorie. Am făcut un joc foarte bun în repriza a doua cu Viitorul Ianca în Cupă, apoi am repetat acea evoluţie la Focşani unde am câştigat la scor. Vrem un nou rezultat foarte bun. Toţi jucătorii noştri sunt apţi pentru această partidă, forma şi moralul lor sunt bune. Sunt convins că fiecare echipă va avea ceva de demonstrate, însă noi trebuie să câştigăm acest meci”, ne-a declarat Marian Samuilă, antrenorul secund al Daciei Unirea.

Sâmbătă, de la ora 15.00, Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu Viitorul Ianca. După succesul din runda precedentă, echipa din Chiscani a urcat pe locul al 8-lea, în timp ce adversara sa, deşi a pierdut cu 1-0 pe teren propriu, în partida cu Suporter Oţelul Galaţi, a rămas pe podium, mai precis pe locul al treilea.

Sunt două formaţii care se cunosc foarte bine şi care pot genera o partidă interesantă, mai ales că fiecare dintre cele două combatante au mare nevoie de puncte, echipa gazdă pentru a părăsi zona periculoasă a clasamentului, cea a retrogradării, iar Viitorul pentru a se menţine în obiectiv, adică o clasare pe podium la finalul competiţiei.

Toate partidele din această rundă încep la ora 15.00, numai jocul de la Galaţi dintre Suporter Club Oţelul Galaţi şi CSM Focşani se dispută sâmbătă, de la ora 18.00.

Etapa a 4-a programează meciurile:

Dacia Unirea Brăila - CS Făurei

Sporting Lieşti - CSM Bacău

Sportul Chiscani - Viitorul Ianca

CSM Râmnicu Sărat - Avântul Valea Mărului

Suporter Club Oţelul Galaţi - CSM Focşani
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii