Mergi la conţinutul principal

Astăzi începe faza regională a Cupei României

* Victoria Traian joacă, de la ora 18.00, acasă, cu Suporter Şoimii - Axiopolis Cernavodă * de la echipa gazdă vor lipsi doi jucători importanţi, Emanuel Moldoveanu şi Costel Roşu

 

 

 

 

Noul sezon fotbalistic debutează astăzi cu faza regională a Cupei României, la care participă 42 de echipe, câştigătoare ale etapelor judeţene. Acestea au fost împărţite în şapte zone.

În fiecare regiune au fost alcătuite două grupe a câte trei echipe, urmând ca acestea să joace fiecare cu fiecare, rezultând astfel trei meciuri în fiecare grupă. Câştigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, astfel vor rezulta şapte calificate mai departe. Aceste şapte echipe învingătoare vor primi fiecare un trofeu al Cupei României pentru regiunea câştigată.

Câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană Brăila, Victoria Traian, a fost repartizată în Regiunea 7 / Sud-Est. În grupa 1, alături de Victoria Traian au mai fost repartizate echipele judeţelor Vrancea şi Constanţa, Victoria Gugeşti, respectiv Suporter Şoimii - Axiopolis Cernavodă.

Astăzi, de la ora 18.00, Victoria Traian va juca pe teren propriu cu Suporter Şoimii - Axiopolis Cernavodă. Victoria Traian nu-i va putea folosi în acest joc pe Emanule Moldoveanu care este accidentat şi pe Costel Roşu, suspendat după ce a primit cartonaş roşu în returul cu Unirea Braniştea. După ce a ratat promovarea în Liga a III-a, la formaţia din Traian atmosfera a devenit tensionată. De asemenea, unora dintre jucătorii importanţi ai echipei li s-au încheiat contractele pe 30 iunie, iar în aceste condiţii Victoria Traian nu va putea alinia cel mai bun unsprezece.

Câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană Brăila va încerca totuşi să se ridice la nivelul acestei competiţii.

Sâmbătă, 9 iulie, Victoria Traian, va juca al doilea meci din etapa regională la Victoria Gugeşti.

În grupa a 2-a au fost repatizate câştigătoarele fazelor judeţene din Tulcea, Galaţi şi Buzău, iar programul meciurilor este următorul: 6 iulie: Galaţi – Buzău, 9 iulie: Tulcea – Galaţi, 13 iulie: Buzău – Tulcea.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro