Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ASS Pescarusul este campioana judeteana la fotbal

In urma cu doua zile, la scoala Mihail Sadoveanu s-a incheiat etapa judeteana a campionatului de fotbal rezervat echipelor de fotbal din ciclul gimnazial - mediul urban, competitie care face parte din calendarul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS).
Turneul, la care au participat cinci echipe, a fost cistigat de ASS Pescarusul a scolii Mihail Sadoveanu. Echipa pregatita de profesorul Aurel Grigore, cel care anul trecut, a reusit performanta de a se clasa o alta echipa a aceleiasi scoli pe locul al treilea pe tara, a cistigat toate partidele disputate, dar a mai realizat doua performante, a marcat cel mai mare numar de goluri si a avut cea mai buna aparare.
Pe locul al doilea s-a clasat echipa Gr. Sc. "Grigore Moisil" antrenata de profesorul Valentin Ciocan, iar pe locul al treilea, in mod surprinzator formatia scolii "Mihai Viteazul" pregatita de invatatoarele Gica Grigore si Florica Stanciu Mihai. Cele doua cadre didactice au reusit, cu ajutorul sponsorilor sa le procure micutilor fotbalisti echipamentul necesar participarii in competitie, dar au si alcatuit o echipa care a produs surpriza placuta a acestei etape judetene.
La festivitatea de premiere inspectorul de specialitate, Roxana Dediu le-a oferit diplome echipelor de pe podium, iar golgeterului competitiei, Robert Niculcea, un tricou. De asemenea premiantii au primit dulciuri din partea DSJ.
Echipa scolii Mihail Sadoveanu s-a calificat pentru etapa de zona care se va derula la Braila in perioada 20-22 aprilie.
Pe parcursul turneului profesorul Aurel Grigore a folosit urmatorul lot de jucatori: Emil Chiriac, George Ababei, Florin Fisco, Roberto Anghel, Georgian Chirila, Robert Neculcea, Ionut Dobrota, Bogdan Voiculet, Cosmin Bratosin, Constantin Munteanu, Iulian Stoian, Adrian Munteanu, Sorin Dobrota, Adrian Dogaru.

Echipa scolii din Spiru Haret a cistigat turneul din mediul rural

In aceeasi competitie au fost angrenate si patru echipe din tot atitea scoli din mediul rural, iar pentru faza urmatoare, care se va derula la Buzau, in perioada 27-29 aprilie s-a calificat formatia scolii din Spiru Haret pregatita de profesorul Gheorghe Paraschiv.
Pe locurile urmatoare s-au clasat echipele scolilor din Tichilesti si Mircea Voda.
Echipa invingatoare a folosit urmatorul lot de jucatori: Ionut Preda, Marian Onoae, Andrei Gheorghe, Marius Mateiu, Costel Balta, George Draghici, Nicusor Moisoiu, Marinel Sandu, Marian Mihai, Lucian Preda, Ionel Baicu, Florin Staicu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii