Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asociatia "Diaconia" a impartit daruri de 100 de milioane de lei

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului, Asociatia de binefacere "Diaconia" a reusit sa aduca, la fel ca in fiecare an, un strop de bucurie si mingiiere pentru semenii nostri nevoiasi. Prin intermediul asociatiei, au primit daruri copiii de la gradinitele "Arlechino" si "Doremi" din Braila, precum si cei de la Centrul de Plasament nr. 4. Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu Directia Generala de Protectie a Copilului Braila. Alte daruri vor merge la copiii de la casutele de tip familial din Insuratei, Movila Miresii, Baraganu, Maxineni si Faurei.
Prin programele "A doua sansa" - in parteneriat cu "World Learning - Child Net" -, "Dura Lex" si "Asistenta familiala", derulate de "Diaconia", circa 80 de familii nevoiase din municipiu si din citeva localitati din judet (Insuratei, Lanurile, Viziru si Drogu) au primit ajutoare de Craciun. Afara de darurile de la "Samaritan's Purse" ("Punguta Samariteanului"), zecile de familii au primit imbracaminte si incaltaminte, prin bunavointa unor organizatii umanitare din Cluj si Tg. Mures. Cadouri au fost impartite si la Spitalul de Distrofici. In total, Asociatia "Diaconia" a oferit daruri de Craciun insumind 100 de milioane de lei vechi.
Pe 23 decembrie 2005, copiii de la "Caminul Sperantei" au sarbatorit Craciunul, impreuna cu parintii substitut, iar pe 24 decembrie il vor primi pe "Mos Craciun". In aceeasi zi, micutii vor organiza o serbare de Sfintele Sarbatori. La inceputul lunii decembrie, "Diaconia" a primit contributia de 1% de la Finantele Publice, bani ce vor fi folositi pentru actiuni umanitare. Conducerea asociatiei le multumeste brailenilor care le-au oferit acest procent, pentru semenii aflati in suferinta si le ureaza tuturor brailenilor "un Craciun fericit si un An nou cu bucurie, sanatate si cit mai multe succese".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii