Mergi la conţinutul principal

Artistul plastic Walter Mărăcineanu expune la Galeria de Artă

* expoziția va fi deschisă sâmbătă, 21 august, și va putea fi vizitată până pe data de 8 septembrie * autorul lucrărilor este membru al UAPR - Asociația Filiala Artă Plastică Religioasă și Restaurare

 

Începând de sâmbătă, 21 august, ora 11.00, și până pe data de 8 septembrie a.c. inclusiv, brăilenii pot vizita expoziția artistului plastic Walter Mărăcineanu - fiul maestrului Hugo Mărăcineanu - lucrările fiind expuse pe simeze la Galeria de Artă din Piața Traian nr. 2.

Intitulată “ATELIER”, expoziția artistului Walter Mărăcineanu este pusă la punct cu sprijinul următoarelor instituții: Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAPR) - Filiala Brăila, UAPR - Asociația Filiala Artă Plastică Religioasă și Restaurare, Consiliul Județean Brăila - Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) și Primăria Municipiului Brăila.

Născut în urmă cu 44 de ani, la Brăila, artistul plastic Walter Mărăcineanu este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR) - Asociația Filiala Artă Plastică Religioasă și Restaurare. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă - Secția conservarea și restaurarea patrimoniului cultural, din cadrul Universității din București, precum și masterul la Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", unde a studiat Antropologia spațiului sacru.
Din anul 1998, Walter Mărăcineanu a participat la toate expozițiile de grup organizate de Filiala Brăila a UAPR, incluzând aici și Salonul de Plastică Mică. Mărăcineanu este, de asemenea, autorul a două volume de poeme, "Poemele lui Aytala" și "Organizația".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro