Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Artistii plastici sint invitati sa participe la expozitia internationala "Let’s talk about immigration"

In zilele de 14 si 15 septembrie va avea loc, la New York, Conferinta generala a ONU pe tema imigratiei. Cu aceasta ocazie, se va organiza si expozitia internationala "Let’s talk about immigration", vernisajul urmind sa aiba loc pe 7 septembrie. Evenimentul este organizat de Clubul UNESCO pentru Arta si Literatura al localitatii Achaia din Grecia, Impreuna cu Centrul de Informare Generala pentru Europa de Vest al Natiunilor Unite.
Organizatorii ar dori ca artisti de marca din Intreaga lume sa-si trimita o lucrare pe tema imigratiei, pentru expozitie, aceasta urmind sa apara si in catalogul dedicat evenimentului. Tema lucrarii ar urma sa fie imigratia sau ar putea fi vorba despre opera unui artist imigrant important din tara respectiva. Lucrarile trebuie trimise pina pe 25 august la Clubului UNESCO pentru Arta si Literatura, filiala Achaia - Grecia, iar artistii trebuie sa acopere cheltuielile de transport.
Toti artistii participanti vor primi un premiu onorific al Clubului UNESCO pentru Arta si Literatura din Achaia. Pentru informatii suplimentare poate fi contactat Dimitrios Fatouros, la adresa: 49 Miaouli St., Patra 26222, Greece. E-mail: "zervasbs@otenet.gr".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii