Mergi la conţinutul principal
Pentru cei aflați în vacanță și nu numai

Arta Sticlei - atelier de vară la Centrul Diversității Culturale

* atelierul este coordonat de prof. Lucian Constantin, de la „Hariclea Darclee”, artist plastic consacrat, și are loc de două ori pe săptămână * în premieră, la acest atelier pot participa persoane de toate vârstele, inclusiv familii

 

Arta Sticlei - atelier de vară coordonat de prof. Lucian Constantin, de la Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila - artist plastic consacrat - organizat de Muzeul Brăilei „Carol I” Brăila - Centrul Diversității Culturale (Piața Traian nr. 3).

Atelierul Arta Sticlei are loc în fiecare săptămână, în zilele de luni și miercuri, între orele 10.00 și 12.00, la Centrul Diversității Culturale (Muzeul Brăilei „Carol I”). Pot participa atât copii, cât și tineri, adulți, seniori, precum și familii de brăileni, iubitori de frumos dornici să învețe arta modelării sticlei. La întâlnirile precedente, copiii participanți au realizat deja obiecte din sticlă (podoabe, decorațiuni handmade) pe care mai apoi le-au pus în cuptor. 

Înscrieri pentru atelierul Arta Sticlei se pot face la telefon: 0339.40.10.02, 0339.40.10.03, e-mail: cccccamelia@yahoo.com sau direct la Centrul Diversității Culturale din Piața Traian nr. 3. Persoane de contact: Camelia Hristian, șef Serviciul Relații Publice și conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”.

Tot la Centrul Diversității Culturale va fi vernisată, zilele acestea, o inedită expoziție de obiecte vechi aparținând unei colecții private din Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro