Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Armonizarea legislatiei din invatamint cu cea din domeniul sportului pentru derularea unor proiecte comune"

De curind, la Complexul Olimpic Sidney 2000 de la Izvorani a avut loc o reuniune de lucru a directorilor Directiilor pentru Sport Judetene (DSJ) cu conducatorii Agentiei Nationale pentru Sport (ANS), Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR) si Agentiei Nationale Anti Doping (ANAD) in cadrul careia s-a prezentat un raport de activitate a perioadei 2005-2006 precum si strategia ANS si programele privind activitatea sportiva pentru urmatorul an.
"Cu acest prilej, s-au discutat probleme referitoare la sprijinirea activitatii olimpice si a celei din zona controlului antidoping din teritoriu. Si trebuie sa precizez ca la Braila sint indeplinite toate conditiile, exista doua centre olimpice, la natatie si la kaiac canoe precum si o statie de control antidoping la sala Polivalenta. Un alt punct al discutiilor l-a reprezentat colaborarea cu administratiile locale si cu alte institutii partenere, dar s-a vorbit si despre problemele de care s-au lovit DSJ-urile in derularea activitatilor sportive" a declarat Elisabeta Aron directoarea DSJ Braila.
Promovarea sportului de masa ramine in continuare principalul obiectiv al DSJ-urilor, insa in acest an, reprezentantele ANS-ului in teritoriu vor avea ca sarcina si reactualizarea registrului cu bazele sportive pe care le detin.
Deoarece directiile judetene sponsorizeaza campionatele scolare, la intilnirea de la Izvorani s-a propus incheierea unui protocol de colaborare prin care sa se creeze cadrul legal pentru realizarea acestor proiecte.
"De asemenea s-a discutat despre semnarea unui protocol intre MEC, ANS si COSR pentru armonizarea legislatiei din invatamint cu cea din domeniul sportului pentru derularea unor proiecte comune.
In urma cu doua saptamini eu am avansat aceasta idee, ea a fost luata in calcul si se pare ca va fi oficializata in curind. Noi am sprijinit in fiecare an derularea calendarului competitional scolar si vrem ca pe parcurs sa extindem aceasta colaborare la cit mai multe discipline sportive" a mai precizat Elisabeta Aron.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii