Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Armata americana a eliberat 53 de detinuti din Irak

Un nou grup de 53 de prizonieri aflati in inchisorile administrate de fortele americane in Irak a fost eliberat duminica, relateaza AFP.
Acestia au fost eliberati in urma unei decizii luate de o comisie multipartita care a analizat dosarele.
Armata americana nu a informat daca detinutii au fost eliberati la Bagdad sau in alta zona.
Comisia este formata din reprezentanti ai Fortei multinationale, ai Ministerului irakian al Justitiei, ai celui de Interne si ai celui pentru Drepturile Omului.
Simbata, un purtator de cuvint american anuntase eliberarea "in urmatoarele 10-15 zile a unui grup de detinuti", fara sa precizeze numarul lor. El a spus ca nu stie daca printre acestia figureaza si femei.
Potrivit sursei, cinci femei se mai aflau in custodia americana. Pina de curind, numarul total al acestora era de zece, dar cinci dintre ele
Rapitorii jurnalistei americane Jill Carroll, luata ostatica la 7 ianuarie, au cerut eliberarea tuturor detinutelor irakiene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii