Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ariel Sharon va fi supus unei noi interventii pe creier

Premierul israelian Ariel Sharon, aflat in coma de la 5 ianuarie, va fi supus unei noi interventii chirurgicale pe creier, inainte de a fi transferat la un spital din Tel Aviv, a anuntat, vineri cotidianul Yediot Aharonot, citat de AFP.
Ariel Sharon, in virsta de 78 de ani, se afla in stare vegetativa de la atacul cerebral suferit la inceputul lunii ianuarie. El va fi supus unei noi interventii chirurgicale pe creier, cu putin timp inainte de a fi transferat de la spitalul Hadassah.
Pregatirile in vederea transferului sint in plina desfasurarea, premierul urmind a fi mutat la spitalul Tel Hashomer, din Tel Aviv. Data transferului va fi decisa in principiu in cursul saptaminii viitoare.
Un purtator de cuvint al spitalului Hadassah a anuntat ca nu a fost luata inca o decizie, dar se discuta pe aceasta tema.
Pe de alta parte, Guvernul israelian a anuntat, joi, ca lucrurile personale ale lui Sharon urmeaza a fi mutate din resedinta oficiala de la Ierusalim, care va fi preluata de succesorul sau, Ehud Olmert.
Starea lui Sharon este considerata inca "grava dar stabila", potrivit spitalului Hadassah.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii