Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ariel Sharon, inca in coma, la 11 zile dupa atacul cerebral

Premierul israelian, Ariel Sharon, nu isi recapatase cunostinta nici duminica dimineata, la 11 zile dupa ce a suferit un atac cerebral masiv si a intrat in coma, a anuntat purtatorul de cuvint al spitalului Hadassah din Ierusalim, citat de AFP.
"Starea premierului este neschimbata si ramine grava, dar stabila. Inca nu si-a recapatat cunostinta", a precizat Yael Bossem Levy.
Ea a precizat ca Sharon "nu sufera de nici o infectie si nu i se administreaza antibiotice", iar "parametrii vitali - puls, ritm respirator, tensiune arteriala si temperatura - sint normali".
Coma prelungita a premierului inspira insa tot mai multe temeri in Israel. "Daca Ariel Sharon nu isi recapata cunostinta in urmatoarele zile, sansele de iesire din coma sint foarte reduse", a declarat unul dintre medicii care il trateaza.
Un alt purtator de cuvint al spitalului a precizat ca testele efectuate vineri au indicat existenta activitatii cerebrale in ambele emisfere ale creierului lui Sharon.
El a fost internat de urgenta in spitalul Hadassah in data de 4 ianuarie, cu o hemoragie cerebrala masiva. Ariel Sharon a suferit trei interventii chirurgicale, aflindu-se in coma profunda indusa, dar medicii au intrerupt treptat dozele de anestezic administrate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii