Mergi la conţinutul principal

Argint şi bronz pentru atleta Adelina Sandu la Balcaniada juniorilor II

La ediţia 2015 a Balcaniadei de atletism rezervată juniorilor II, competiţie care s-a desfăşurat pe 4 iulie, în Serbia, atleţii brăileni au avut evoluţii conform aşteptărilor. Adelina Sandu, sportivă cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, a cucerit medalia de argint în proba de 100 m garduri. Brăileanca a fost cooptată şi în proba de ştafetă, 4x100 m plat şi s-a clasat pe locul al treilea cu echipa României. La prima sa participare, George Baltă, de asemenea atlet cu dublă legitimare, LPS Brăila - CSM Brăila, de la grupa profesoarei Anilena Anton, s-a clasat pe poziţia a cincea în finala probei de 110 m garduri.
În 2014, la competiţia din Grecia, Adelina Sandu a fost vicecampioană balcanică de junioare I şi junioare II, la 100 m garduri. La concursul din 2014 brăilenii au cucerit cinci medalii. Adrian Boldeanu, atlet cu dubla legitimare LPS Brăila - Steaua Bucureşti, de la grupa profesoarei Sica lazăr, a cucerit titlul de campion balcanic la 110 m garduri, apoi şi-a mai trecut în cont şi o medalie de bronz cu ştafeta României la 4x100 m plat. La juniori I, Adelina Sandu, sportivă pregătită de profesorul Nicolae Iorga, şi-a trecut în cont medalia de argint la 100 m garduri şi s-a clasat pe poziţia a patra cu ştafeta României la 4x100 m plat. Tot anul trecut, atletul junior II Cristian Nedelcu de la grupa antrenoarei Sica Lazăr a obţinut două medalii de bonz, la 400 m garduri şi la ştafeta 4x100 m plat. Nedelcu a fost foarte aproape de podium şi la 110 m garduri, unde a ocupat în final locul al cincilea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro