Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arestat pentru ca si-a violat mama de 80 de ani

In virsta de 40 de ani, Marian D., individ domiciliat in satul Scortaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu, stabilit in localitatea Movila Miresii, a fost arestat preventiv, ieri, pentru o perioada de 29 de zile, dupa ce a fost cercetat sub aspectul savirsirii infractiunilor de viol si incest, informeaza purtatorul de cuvint al Judecatoriei Braila, judecatoarea Corina Iconaru. Sursa citata precizeaza ca in fata completului de judecata, autorul violului a recunoscut comiterea nemerniciilor si le-a regretat, insa, la fel ca altii de teapa lui, a dat vina pe alcool.
Surse din cadrul Parchetului Braila ne-au precizat ca, in noaptea de 27/28 iunie 2007, beat mort, Marian D. a violat-o pe mama lui, Constantina, de 80 de ani, in doua rinduri, folosind violenta fizica. Violatorul, care nu este casatorit, a batjocorit-o pe cea care i-a dat viata in jurul orei 1.00 noaptea, fara ca cineva sa-i poata sari in ajutor victimei. Certificatul medico-legal emis ulterior de Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila atesta cosumarea raportului sexual (normal) complet, dar si existenta unor urme de violenta pe corpul batrinei. A doua zi, in jurul orei 14.30, Constantina D. s-a adresat Postului de Politie, reclamindu-l pe fiul sau Marian. Victima le-a spus politistilor ca venise in vizita la fiul sau si ca a fost agresata sexual. Cercetarile preliminare efectuate de echipa operativa sosita in Movila Miresii, coroborate cu concluziile raportului medico-legal, au dus la retinerea suspectului, acesta fiind apoi prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. Mandatul de arestare emis pe numele violatorului expira in ziua de 27 iulie 2007. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii