Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arestat pentru ca a furat trei masini

Trei masini furate si o tentativa esuata sint faptele pentru care un brailean in virsta de 36 de ani a ajuns in arest si pentru care urmeaza sa fie cercetat penal. Primele doua fapte le-a comis in 2003 si 2004 dupa care a luat o pauza de doi ani, dar pentru ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa", anul acesta, cind a revenit la proastele obiceiuri, a fost prins.
"In ziua de 18 septembrie, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Furturi de Auto, au stabilit si probat ca Nicusor D. (36 de ani), este autorul a patru furturi de autoturisme, parcate pe raza municipiului Braila, fapte comise In perioada decembrie 2003 - iulie 2006. Autorul este cercetat In stare de arest preventiv, iar dosarul penal a fost Inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de trimitere In judecata", ne-a precizat agent sef Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Toate trei autoturismele pe care le-a furat le-a abandonat, la scurt timp de la comiterea faptelor, in diverse locatii. In anul 2003, in noaptea de 6 spre 7 decembrie, a sustras un autoturism "Dacia 1310", inmatriculat in Braila, folosind chei potrivite. In mai 2004, braileanul a incercat sa fure un alt autoturism, de data aceasta un "Ford" Inmatriculat In strainatate. Tenvativa a esuat deoarece nu a reusit sa-l porneasca pentru ca nu avea chei potrivite, iar varianta de cuplare a contactului pe direct nu a dat rezultate. Prima fapta din acest an a fost comisa in noaptea de 14 spre 15 aprilie, cind a sustras un autoturism "Dacia 1310", prin metoda contactului, pe care l-a abandonat pe Soseaua Baldovinesti, dupa ce a luat foc. Folosind chei potrivite, In noaptea de 7 spre 8 iunie, a reusit sa mai fure un autoturism "Dacia 1310" pe care, de asemenea, l-a abandonat ulterior.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii