Mergi la conţinutul principal

Arestări în cazul lui Mihai Spătaru, brăileanul ucis cu sabia într-o parcare din Franţa

* după atacul violent, produs la jumătatea lunii mai, ieri ar fi fost arestaţi principalii suspecţi, după cum se arată pe diaspora.ro * nu se dau însă detalii despre cei prinşi de anchetatori care l-ar fi ucis cu sabia pe şoferul de tir brăilean Mihai Spătaru

 

 

 

 

Criminalii lui Mihai, şoferul de TIR ucis în faţa soţiei într-o parcare din Franţa, au fost arestaţi, după cum se arată pe site-ul www.diaspora.ro. Mihai Spătaru, şoferul de camion brăilean, a fost ucis cu o sabie, în urmă cu aproape o lună, într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, între oraşele Abbeville şi Amiens.

Procurorii Parchetului Amiens au anunţat în dimineaţa zilei de 15 iunie arestarea autorilor suspectaţi de asasinarea lui Mihai.

Şoferul român de TIR, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis în zona Translaye în direcţia Abbeville Rouen. Autorităţile nu au oferit mai multe detalii despre identitatea celor doi arestaţi sau motivul crimei, după cum se arată pe site-ul citat mai sus.

Şoferul de TIR Mihai Spătaru se afla pe 16 mai într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa. La un moment dat, şoferul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia. Bărbatul a fost tăiat de două ori, iar ucigaşii au fugit.

Crima a fost comisă într-o duminică, probabil de un imigrant, iar anchetatorii au dat startul anchetei în acest caz pentru a-l identifica pe suspectul de omor. Mesajul privind decesul lui Mihai Spătaru a fost postat pe Facebook de un alt tirist, cunoscut ca „Omul şoselelor”.

"Se numea Spătaru Mihai şi a fost unul dintre ai noştri. Astăzi o familie îl plânge, o întreagă comunitate a rămas fără glas şi priveşte cu teamă prin parbriz, sperând că următoarele victime să nu fie chiar ei. Mihai îşi câştiga pâinea ca şi noi, de pe urma unui volan de camion, lucrând în echipaj cu soţia lui. Noaptea trecută (n.r. - duminică), se afla parcat pe N28 în Franţa. A coborât din camion pt a merge la toaletă. I-a spus soţiei că până să meargă la toaletă se duce să se uite dacă încărcătura este în regulă şi lacătul remorcii este intact. A coborât şi a fost înjunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacţie, sub ochii soţiei lui. Mai trist decât atât, poliţia şi ambulanța au venit după o oră şi jumătate şi doar au constatat decesul colegului nostru, nemaiputând interveni cu nimic pt salvarea lui.(..), a fost o parte din mesajul transmis de Ilie Matei- "Omul şoselelor", într-o postare pe Facebook.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro