Mergi la conţinutul principal

Arbitrii Cosmin Fuior și Cristian Vârgolici au promovat la Liga a III-a

* cei doi sunt arbitri de centru * “Mă bucură promovarea lor la Liga a III-a, este rezultatul seriozității de care au dat dovadă în ultimii ani”, spune Laurențiu Vărgatu

 

Comisia Județeană de Arbitri Brăila are motive de bucurie, doi dintre arbitrii de centru ai acestei asociații au promovat la Liga a III-a, este vorba despre Cosmin Fuior și Cristian Vârgolici.

Iar în acest moment comisia brăileană are trei arbitri de centru și trei arbitri asistenți la Liga a III-a, însă are și un arbitru asistent la Liga întâi, este vorba despre Marius Marchidanu.

Creșterea acestora în plan valoric s-a materializat prin această promovare.

“Mă bucură promovarea lor la Liga a III-a, consider că este o performanță pentru arbitrajul brăilean. Este rezultatul seriozității de care au dat dovadă Fuior și Vârgolici în ultimii ani, precum și al Comisiei Județene de Arbitri Brăila, cea care le-a coordonat pregătirea”, ne-a declarat Laurențiu Vărgatu, președintele Asociației Județene de Fotbal Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu