Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrii braileni pregatesc sesiunea de examene

Daca majoritatea echipelor de fotbal abia si-au reunit loturile in vederea reluarii pregatirilor pentru partea a doua a campionatului arbitrii sint aproape de perioada evaluarilor.
Arbitrii braileni care oficiaza pe prima scena a tarii, Daniel Deca si Gheorghe Negoita participa in aceasta perioada la un curs de instruire organizat de catre Comisia Centrala a Arbitrilor in Antalia. Cei din loturile B si C, Luciliu Zaharia si Ionel Ivan si asistentii Catalin Teodor, Catalin Tincu, Marius Bratianu, Maricel Dragomir, Laurentiu Vrinceanu au inceput pregatirea fizico-tactica inca de pe data de 3 ianuarie, ei urmind sa sustina etapa evaluarilor in zilele de 24 si 25 februarie.
Tot in februarie se vor sustine si examenele de promovare pentru categoria I, testele vor avea loc pe plan national si la ele vor participa si citiva reprezentanti ai Comisiei Judetene de Arbitri din Braila, Ionut Smeu, Cristian Emil, Mihai Hrinca, Ionut Vlad si Adrian Manole.
Presedintele Laurentiu Vargatu considera ca anul recent incheiat a fost unul bun pentru Comisia de arbitri braileana, iar 2007 asteapta rezultate si mai bune: "Sint bucuros ca arbitrii braileni au inceput sa se remarce tot mai mult in toate esaloanele. Pentru anul in curs sper ca macar trei arbitri sa promoveze in esaloanele superioare".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii