Mergi la conţinutul principal

Arashi-do Brăila, MVP-ul Cupei “Moș Crăciun” la karate tradițional

* competiția de la Brăila a fost organizată de clubul Sessu Bama Yama * au participat în jur de 100 de karateka * cel mai așteptat moment a fost cel al sosirii lui Moș Crăciun care a adus daruri tuturor participanților

 

În weekend-ul trecut, clubul Sessu Bama Yama, al cărui președinte este multiplul campion mondial și european Cornel Mușat, a organizat la sala de jocuri de la CSM Brăila Cupa “Moș Crăciun”, la karate tradițional, o competiție la startul căreia s-au aliniat în jur de 100 de sportivi. Concursul, chiar și amical fiind, a fost unul spectaculos, fiecare sportiv încercând să demonstreze că merită să ocupe un loc cât mai bun la fiecare stil de luptă. Primii trei clasați au primit medalii și diplome. Dar cel mai așteptat moment a fost cel a sosirii lui Moș Crăciun care a adus daruri tuturor participanților.

La fel ca și în competițiile oficiale, sportivii legitimați la Arashi-do Brăila au fost din nou în prim plan, la toate categoriile de vârstă.

La copii 4, Iris Holcă și-a trecut în cont două locuri întâi, după ce s-a impus în probele de kata individual și kumite individual, iar Marius Pavel s-a clasat pe locul al treilea la kumite individual băieți. Sportivii pregătiți de sensei Daniel Mihai s-au remarcat și în concursul copiilor 3. Daniel Dragomir a câștigat proba de kumite individual iar Luiza Stoian și Ștefan Surdu au urcat, de asemenea, pe prima treaptă a podiumului de premiere la finalul probei de enbu mixt. Sofia Boroianu și Denis Chiriță s-au clasat pe locul al treilea la kumite individual, aceeași poziție fiind adjudecată de Boroianu și la kata individual. Tot la această categorie de vârstă, clubul brăilean a mai obținut un loc trei la kata echipe prin Cristian Banciu, Denis Borșan, Denis Chiriță și un loc patru, la aceeași secțiune, prin Derek Panțuru, Daniel Dragomir, Ștefan Surdu. Arashi-do Brăila a obținut două locuri întâi în competiția copiilor 2, prin Sebastian Mocanu, Darius Ungureanu, Rareș Bădica la kata echipe și prin Andrei Răducan și Dario Constantinescu la enbu masculin. Tot la această categorie de vârstă, clubul brăilean a mai cucerit un loc doi, la kumite individual prin Sebastian Mocanu și două locuri trei, la kumite individual și kata individual prin Darius Ungureanu, respectiv Andrei Răducan.

Radu Stoian a câștigat probele individuale de kata și kumite din concursul copiilor 1. Tot la această categorie de vârstă, clubul brăilean a mai obținut următoarele rezultate: Aylin Olteanu – locul al 2-lea la kumite individual și locul al 3-lea la kata individual; Aylin Olteanu, Alexia Chiriac, Izabela Ilie – locul al 2-lea la kata echipe; Alexia Chiriac – locul al 2-lea la kata individual; Alexia Chiriac, Dario Mihai – locul al 3-lea la enbu mixt; Cleopatra Nicolai – locul al 3-lea la kata și la kumite individual; Mihai Dario, Ionuț Țandără, Gabriel Mihalcia – locul al 3-lea la kata echipe; Gabriel Mihalcia, Ionuț Țandără - locul al 4-lea la enbu masculin.

La cadeți, sportivii pregătiți de sensei Daniel Mihai au cucerit patru locuri întâi prin Daria Dârnea și Radu Stoian la enbu mixt, Maria Marcu la kumite, fukugo și kata individual. Tot la cadeți, Daria Dârnea a ocupat trei locuri 2, la fukugo, kumite și kata individal iar Ștefan  Țandără s-a clasat de trei ori pe poziția a 3-a, la fukugo, kumite și kata individual.

Juniorii clubului brăilean au obținut 10 locuri întâi și un loc doi. Ioana Radu a câștigat trei probe, fukugo, kata și kumite individual, Alexandru Stoian s-a impus tot în trei probe la individual, fukugo, kata și kumite. Alexandru Stoian și Ioana Radu au câștigat proba de enbu mixt. Radu Stoian, Alexandru Stoian și Ștefan Țandără s-au impus la kumite echipe, Radu Stoian și Alexandru Stoian au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la enbu masculin, aceeași performanță fiind realizată de Maria Marcu, Ioana Radu, Daria Dârnea, la kata echipe. Radu Stoian, Alexandru Stoian și Ștefan Țandără au ocupat poziția a doua la kata echipe.

“A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere. Un test pentru sportivii noștri la final de an, ca să vedem unde trebuie să insistăm cu pregătirea, ca la anul să ne îndeplinim obiectivele”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro