Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ar fi un miracol ca Poli sa termine pe primul loc

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, la revenirea in tara dupa vacanta de Sarbatori, ca ar fi un miracol ca Poli Timisoara sa cistige in acest sezon campionatul si nu crede ca gruparea banateana ar trebui sa fie invidioasa pe alte cluburi din Romania.
"Ar fi un miracol sa terminam primii. Este foarte greu, dar vom lupta sa fim acolo sus. Ne gindim la o cupa europeana, dar va fi foarte greu, pentru ca sint in fata doua echipe foarte bune, foarte competitive, construite in trei ani. Dar avem sansa noastra si ne vom bate pentru ea asa cum trebuie", a afirmat Hagi, care si-a petrecut sarbatorile in statiunea Seefeld din Austria, alaturi de cumnatul sau, fostul impresar si international roman Gheorghe Popescu, si de tehnicianul formatiei Wisla Cracovia, Dan Petrescu.
Hagi considera ca nimeni de la Poli nu are motive sa invidieze vreun alt club din Romania si crede ca la Timisoara se poate forma, in timp, o echipa foarte competitiva. "Timisoara e sus, a facut progrese multe. Sintem pe un drum bun, dar trebuie rabdare, pentru ca o mentalitate de invingator se creeaza in timp. Proiectul Timisoara este pe un drum bun si cred ca in acest moment nu avem foarte multe de invidiat la alte formatii", a subliniat fostul international roman.
Hagi s-a declarat incintat de vacanta din Austria si a refuzat sa vorbeasca despre posibilul transfer de la Dinamo la Poli Timisoara al jucatorilor Ionel Danciulescu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti si Vlad Munteanu: "Sunt in vacanta, abia am venit, sint la aeroport".
Gheorghe Hagi nu a dorit sa comenteze nici situatia lui Viorel Moldovan la Poli Timisoara, nici un posibil transfer al mijlocasului Gigel Coman la Steaua, in schimbul lui Daniel Oprita. "Cu Viorel Moldovan mai mult sau mai putin situatia este clara. Intrebati-l pe el", a spus tehnicianul.
Hagi a subliniat ca nu se grabeste cu transferurile pe care Poli Timisoara intentioneaza sa le perfecteze in aceasta iarna si nu a comentat afirmatia presedintelui clubului, Marian Iancu, care a spus ca este dispus sa aloce 40 de milioane de dolari pentru transferuri. "Cind este vorba despre bani, vorbiti cu domnul Iancu. Domnul presedinte stie mai bine cit are. Eu stiu doar ca vreau sa formam o echipa buna. Vor fi schimbari in iarna, nu multe, dar vor fi. Nu ne grabim. Pina in martie, cind incepe campionatul, avem timp", a afirmat fostul selectioner al Romaniei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii