Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape doua treimi din candidati au dat ultima proba la Educatie fizica

Ieri, ultima proba a examenului de bacalaureat a trecut cu bine pentru candidati. Din cei 2.540 de candidati peste 1.500 au dat ultima proba la educatie fizica. Ceilalti au ales, in majoritate geografia, o disciplina din ce in ce mai solicitata pentru examene. La Geografia Romaniei au dat examen 570 de candidati. Restul au sustinut probe la socio-umane, matematica, chimie, limbi moderne, biologie, istorie.
La Centrul de examen de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau", unde sint inscrisi multi candidati care au absolvit liceul la seral sau sint restantieri din alte promotii, numarul de candidati a variat zilnic, insa nu au fost nici un fel de probleme organizatorice. Probele sportive s-au dat la scolile care au avut curtile mai "generoase", in functie de probele pe care le aveau de trecut candidatii. "Nu am avut nici o problema pe parcursul celor doua saptamini, am avut asigurata paza permanenta de catre Jandarmerie. Totul s-a desfasurat conform metodologiei" a spus prof. Madalina Vlad, membru al comisiei de bacalaureat de la Centrul de examen de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau".
Conform regulamentului, luni, 10 iulie, se vor afisa rezultatele la bacalaureat, iar profesorii nici nu cred ca evenimentul se va putea produce mai devreme, pentru ca abia miine se vor deschide lucrarile, in prezenta tuturor membrilor comisiei. Introducerea in baza de date a notelor celor aproape 1.300 de candidati de la fiecare centru de evaluare va dura. Ca urmare, rezultatele preliminare ale bacalaureatului se vor afisa cel mai devreme luni, dimineata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii