Mergi la conţinutul principal

Aproape 90 de şoferi amendaţi într-o singură zi

joi, poliţiştii au continuat “vânătoarea” pe şosele, iar participanţii la trafic certaţi cu legislaţia rutieră le-au picat în plasă, unul după altul

 

Avalanşă de amenzi pe linie rutieră, în cursul zilei de joi. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului şi cei ai Poliţiei Oraşului Făurei au acţionat, atât în municipiu cât şi în judeţ, pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 16 societăţi comerciale, au legitimat peste 170 de persoane. În plus, au fost verificate 158 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 50 de şoferi.

De asemenea, echipele de control au constatat 98 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de aproape 32.000 lei. Cum se întâmplă de fiecare dată, cele mai multe amenzi au fost pentru şoferii teribilişti. Este vorba despre 88 de sancţiuni aplicate în conformitate cu prevederile OUG195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 8 s-au dat la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi două la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere şi au ridicat patru certificate de înmatriculare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro