Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 130.000 lei amenzi pentru calatorii fraudulosi

Firma care a concesionat serviciul de control pe mijloacele de transport in comun ale SC "Braicar" SA a strins din amenzile aplicate calatorilor fraudulosi aproape 130.000 lei. Datele de bilant demonstreaza ca, de la 1 ianuarie pina la 31 mai, controlorii au "vindut" 6.468 bilete de suprataxa, cu o valoare de 20 lei fiecare, de unde rezulta venituri totale din amenzi in valoare de 129.360 lei. Important de mentionat este ca 10% din aceasta valoare a revenit SC "Braicar", asa cum s-a stabilit prin contractul de concesionare a serviciului de control incheiat in luna mai anul trecut cu firma "Ying-Yang Security". "Dupa cum se observa, numarul calatorilor fraudulosi depistati pe mijloacele de transport ale "Braicar" a crescut, atit ca urmare a intensificarii actiunilor de control, dar si a faptului ca, in ultima perioada, asa cum se intimpla in fiecare an, a crescut nevoia de deplasare a brailenilor. Ca fenomen desprins in urma analizei actiunilor noastre este acela al persoanelor virstnice posesoare a abonamentelor sociale. Aceste abonamente sint valabile doar pe tramvai insa tot mai multi virstnici se fac ca nu stiu asta si se urca si in autobuze si culmea vocifereaza virulent atunci cind controlorii nostri le atrag atentia asupra acestui fapt", ne-a declarat Emil Furtuna, seful serviciului control din cadrul firmei de paza.
De mentionat este ca din data de 1 iunie 2006, de cind "Ying Yang" a preluat acest serviciu, pina la 31 decembrie 2006, controlorii au "vindut" 10.810 bilete de suprataxa. Astfel, in decursul celor 12 luni de activitate pe mijloacele de transport in comun firma de paza a amendat nu mai putin de 17.278 de braileni prinsi fara documente de calatorie pe tramvaie si autobuze.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii