Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aprilie - Primavara copiilor

In perioada 17 - 21 aprilie, Agentia Romana de Turism si Evenimente organizeaza evenimentul intitulat "Aprilie - primavara copiilor", care se va desfasura in localitatea Moeciu de Jos, judetul Brasov si care isi propune sa reuneasca copii din toate zonele tarii, cu virste cuprinse intre 7 si 18 ani. "Organizarea acestui proiect dedicat copiilor are drept scop cultivarea, in rindul copiilor, a spiritului de prietenie, cunoasterea traditiilor si a valorilor culturale si artistice romanesti, stimularea creativitatii si a spiritului de competitie", a declarat directorul general adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, jurist Simona Cimpoaie. Evenimentul este structurat, potrivit sursei citate, pe cinci sectiuni: intreceri sportive, concursuri de muzica si dans, program artistic prezentat de participantii la eveniment, drumetii, vizite si foc de tabara.
DGASPC Braila este reprezentata de cinci copii, astfel: Daniel Puiu (17 ani), elev la Liceul cu program sportiv, pentru sectiunea sport; Mihai Cotirlet (14 ani), pentru sectiunea muzica; Mihail Galan elev al Liceului de Arta "Hariclea Darclee", pentru sectiunea pictura, iar Viorel Bosoi si Luminita Bercaru, pentru sectiunea dans.
Simona Cimpoaie a adaugat ca participantii braileni vor fi insotiti de un reprezentant al DGASPC Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii