Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aprecieri pentru handbalistele de la HC Dunarea

Ieri la prinz, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la hotel Sport, Ionel Antihi a prezentat noua structura organizatorica a echipei feminine de handbal HC Dunarea si, impreuna cu Alexandrina Soare, a prefatat turneul amical care se desfasoara in perioada 24-25 august la sala Polivalenta.
Cu acest prilej, Antihi - care este vicepresedintele clubului brailean de handbal - a tinut sa precizeze: "Ma bucur ca s-a realizat un pas urias pentru sustinerea activitatii noastre prin asocierea Consiliului Local Municipal si a Consiliului Judetean, lucru ce nu s-ar fi materializat fara implicarea primarului Constantin Sever Cibu si a presedintelui Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu. In acest fel, miscarea sportiva braileana - in speta handbalul - a primit adeziunea tuturor factorilor politici. Am vrut sa fac aceste remarci pentru ca opinia publica sa cunoasca eforturile pe care le facem pentru ca handbalul feminin brailean sa ajunga in competitiile din Europa."

Buget de zece miliarde

Profesoara Alexandrina Soare a trecut in revista etapele parcurse de HC Dunarea pina in prezent dupa care a facut citeva aprecieri asupra lotului si a perspectivei echipei in viitorul sezon competitional. "Echipa s-a intarit in aceasta vara si va fi foarte dificil sa alcatuiesc un prim sapte. S-a creat concurenta pe posturi, ceea ce ne da incredere ca vom reusi sa ne imbunatatim locul ocupat in sezonul trecut si sa ne indeplinim obiectivul, participarea intr-o cupa europeana. Sper din tot sufletul sa cistigam si turneul de la Braila, mai ales ca vom avea si sustinerea minunatilor nostri suporteri", a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Bugetul alocat handbalului feminin brailean este estimat la aproximativ 10 miliarde lei vechi.
La conferinta de presa au mai participat Vasile Puiu, director executiv HC Dunarea, capitanul echipei Dana Goldic si Marcela Lupu recent medaliata cu bronz alaturi de celelalte jucatoare din lotul Romaniei la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret ce s-a incheiat in urma cu citeva zile in Canada.
Formatia braileana va putea fi urmarita "la lucru" astazi si miine in cadrul unui turneu amical ce va avea loc in sala Polivalenta. Miine dupa-amiaza, la ora 18.30 va fi prezentat lotul pe care va miza Alexandrina Soare in sezonul competitional 2006-2007.
In continuare va prezentam programul meciurilor:
Joi 24.08.2006
ora 9.30 HC Dunarea Braila - Otelul Galati
ora 11.45 Tomis Constanta - Astral Posta Calnau
ora 17.00 Astral Posta Canlau - Otelul Galati
ora 18.30 Prezentarea oficiala a HC Dunarea Braila
ora 19.30 Tomis Constanta - HC Dunarea Braila

Vineri 25.08.2006
ora 9.30 Tomis Constanta - Otelul Galati
ora 11.15 HC Dunarea Braila - Astral Posta Canlau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii